Party å mer jobb!

Ja, det blev full rulle även den här helgen. Lite sovmorgon igår men sedan jobb och förberedelser inför lördagkvällens party för världens bästa Mie som äntligen kommit in i vuxenvärlden! Å vi fick vara med att fira på Maskinhuset - fantastiskt! Jag och Åsa hade repat in ett potpurri - ja, repat och repat, vi skrev men sjöng igenom det först på vägen mellan Morö Backe och Sävenäs... Haha! Det är tur att vi är glada och ganska opretentiösa.
 

Sonen Ludwig och hans kompis hälsade gästerna välkomna och var hur prydliga och fina som helst. Ljuset var väldigt mysigt men inte gjort för fotograferande så ni får ursäkta bildkvaliteten.


Men stämningen var det inget fel på och Mie tog emot alla med öppna famnen!


Och hon var så piffad och fin! Like a million dollar baby!


Här har ni mina fina tjejer!


Sedan blev det välkomsttal och skål från en upphöjd plats! Maskinhuset är en perfekt partylokal - men något drastiskt måste göras åt väggarna då akustiken är oerhört skramlig och hård. Men var var Jögga? Han skulle ju vara på plats...


Jodå, bakom intäckningarna på scenen! Han var både producent, ljudtekniker och musiker - en stjärna!


Sedan greppade Mie micken och bjöd alla till bords. Klänningen hon köpte på Teneriffa var hur fin som helst!


Ja, hela hon var så fin! Inte äldre än 25!


Sedan delade hon scen med Pär som fått i uppgift att laga och komponera maten. Ser att det var fler än jag som fotade!

Och vilken mat sen! I den här burken fanns en ljuvlig vårsallad med sparris, sockerärtor och pilgrimsmussla... I glaset en underbar avocadosoppa... Behöver jag säga att det var helt magiskt? 
 

Massor med glada gäster och fina vänner!


Vi fick Ove och hans fru Ingrid till bordet och där vilade inga ledsamheter! Det är så roligt att gå på fest när alla bjuder till och vill ha kul!

Mitt och Åsas framträdande blev bejublat trots ett par avbrott i tekniken (haha!) - men Mie blev glad och rörd och det var huvudsaken. Vi tycker så mycket om den här glada, fina, duktiga, kunniga, roliga, musikaliska, effektiva, kreativa och ödmjuka människan som alltid sätter andra framför sig själv. Massor med kärlek till dig finaste och bästaste Mie!


Här hade hon just hämtat av den helt otroliga buffén där tonfisken blev min klara favorit! Ja, allt var supergott och nu ser ni också den underbara frisyren som Erica gjort. Snyggt!


Efter varmrätten överraskade trollkarlen, komikern och sångaren Håkan Berg med sin musikaliske kompis Micke Swan. 


Strålande bra och trolleri när det är som bäst. Älskar när det också är humor!


Och han tog också upp Janne som fick vara med och trolla - både fram och bort.


Och Mie njöt! Ser ni så fin hon är!


Skrattade!


Och skrattade ännu mer! Härligt!
 

Han avslutade med galna reptrick och sjöng fantastiskt medan han knöt en slips med andra handen... 


Lite sång på borden hör ju till en riktig fest!


Sedan tog utmärkta bandet "Over and out" över och drog upp stämningen ytterligare. Ja, en riktigt bra fest och en så rolig person att få fira! Tusen Tack för helt otrolig mat och underhållning! 

Vi åkte hem innan det hela tog slut eftersom vi både skulle flytta fram klockan och jag skulle upp tidigt för att jobba idag igen... Känns som en never ending story men snart, snart, snart blir det ledigt.


Idag åkte jag ner på Nordanå då jag lovat vara med i dialektduellen tillsammans med andra "bondsktalande" människor från Byske, Norsjö, Malå och trakterna här ikring. Nästan fullsatt på Nordanå och flera bekanta på första raderna:


Jodå, maaaaang Örnschmarkara! Kul!


Här ser ni L-G Hultmar från Norsjö greppa dragspelet och hon som beundrande tittar på är Arianne Buhr Airaksinen från Kalvträsk och Risliamatörerna. 

Marit Jakobsson var en ny bekantskap och hon är också ute med hatt och handväska när det behövs. Dessutom var Erik Grahn och Sven Mikaelsson med på scenen. Gunnar Enqvist fördelade ordet och drog lite talesätt men höll inte på att hinna med oss som var på hugget... Haha!

Nåja, det blev riktigt trevligt och publiken var med på noterna. Man riktigt såg hur de njöt av välbekanta ord. Bondskan är ju så slagfärdig!

Sedan åkte jag hem och har jobbat hela eftermiddag/kvällen. Förberett ett par möten för morgondagen, skrivit förslag till arrendeavtal, dragit upp riktlinjerna för ett stort evenemang, bokat biljetter, gjort affisher och lite annat smått och gott. Nu ger jag upp för idag och slänger mig i sängen igen. Imorrn blir det möten och sedan föreställning på kvällen igen. Vi ses imorrn!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0