Back home!

Roligt åka bort - roligt komma hem! Tur att det är så, annars skulle man ju aldrig åka bort - eller för den delen hem... Haha!


Vi avslutade vår weekend med ännu en fin dag! Strålande vackert väder och en del gröna gräsmattor (som jag naturligtvis glömde plåta...). Startade upp med några viktiga ärenden på stan (haha!) och landade sedan i Kungsträdgården igen:
 

Behagligt att sitta i solen och dricka gott kaffe som vi köpte på vägen. Sedan fortsatte turen på stan ännu ett par varv. Och maken är både tålmodig och stark:


Helgens hjälte! Tack för ditt tålamod och grattis till alla fina fynd som du själv gjorde! Tror att Ulf slog nån' typ av pers i helgen... Många påsar blev det!

Efter en sen lunch/tidig middag gick vi tillbaka till hotellet, hämtade väskorna och tittade upp en sista gång. Bra hotell och kalasfin personal med väldigt personlig service! På Central ska vi bo fler gånger. De har ju dessutom croissanter och parmaskinka på frukostbordet... 
 
Nu är vi hemkomna och jag sitter och har ont i fötterna, (och inte på det sättet man får ont när skorna klämmer) det värker inne i foten - i fotlederna, ovanpå foten och under hälarna... Har känt av det här ett tag och tror att det beror på träningsbristen så imorrn ska jag på't igen! Klippning och Indoor Walking känns som en bra start på dagen! Tills dess välbehövlig sömn! Ser att Skellefteå ligger under i hockeyn men det hoppas jag bara är en tidsfråga... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0