Älskade ungar!

Ett par dagar med våra fina barn hemma gör att det usla vädret inte får så stor effekt på måendet. Att se dem sitta i soffan eller bara dela middagsbord är värt miljoner och gör oss varma i hjärtat! Den som trodde att kärleken skulle avta när de slutade vara bebisar hade helt fel. Ni är såååååå älskade hela tiden fina Oskar och Emilia! <3
 
Igår ägnade jag mig mest åt ärenden, kramar och matshopping. Emilia fick besök av tjejerna och de som har barn tog med sina ljuvliga ungar. Så vansinnigt fina! Lämnade dem dock för att vara barn själv ett tag. Hämtade upp mamma, kramade pappa, åkte och handlade mat tillsammans med henne och det är bra att få bunkra lite även om hon har svårt att handla för mer än någon dag i taget.
 
Maken och sonen åkte till farfars för att måla och Emilia förberedde asiatisk middag tillsammans med Maggan. Bara att åka på affären och införskaffa mer varor. Det gör jag gärna eftersom jag senare fick sitta och njuta, fortsätta packa och bara ta det soft tills maten stod på bordet:
 

Asiatisk nudelsallad med fantastisk dressing, marinerad rostbiff, strimlade grönaker och cashewnötter... Otroligt gott!

Och här sitter kockarna! Härligt att också få träffa Maggan som delat mycket av tiden i Göteborg med Emilia men nu pluggar i Umeå. Här började vi prata om Emilias barndomsdröm om att bli servitris och den servering av mackor som hon startade en kväll när hon var liten - men så stor att hon kunde skriva på datorn.

Jag hittade hennes "Beställnings-meny" som hon komponerade och delade ut. Hon gick verkligen all in - redan då!
 

Fin meny med brända kanter och en önskan om smaklig måltid! Hon aviserade också att hon skulle få hem fler mackor när hon kommit på dem... Gulle!
 
Idag har vi satt oss i bilen för att köra söderut. Barnen tar hand om huset till det är dags för Emilia att möta upp oss i Göteborg där vi ska vara några dagar. Vädret är surt som satan men när vi nu passerar Nordmaling (måste kolla skyltarna, nej, förlåt, "Vändplats" ska det vara... haha!) är det faktiskt uppehåll! Man tackar!
 
Håller tummarna för några lata dagar eftersom det känns som om vi behöver det! Synes! :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0