Mat å längtan!

Börjar med det senare. Gick igenom massor med bildmappar igår för att leta rätt på en speciell selfie som jag ville ha som utgångspunkt för dagens fotografering. Tror ni inte att jag bläddrade förbi en av sommarens höjdpunkter; Barnen!
 

Helt fantastiska allihopa! Här skojade vi vilt med en disborste i centrum och då kan man ju tro att det ska bli en ful bild - men inte med de här vackra människorna! Himmel vad jag längtar efter att ha er här allihopa! Nu blir det kanske ett par dagar nästa helg då de kommer till premiären. Så kul!

Igår blev det även en sväng på stan då jag och Malin skulle ansluta med pappa och mamma som varit hos optikern. Pappa behöver också glasögon och vi passade på att ta med dem på lunch.


Kycklinglasagne i gamla Domus-restaurangen smakade fint!


Och finaste syrran var med! Ja, Martin också men jag hann inte få med honom på bild. Däremot hann jag och han gå och köpa en vinterjacka till pappa medan Malin följde mamma och köpte strumpor. Effektivt teamwork på några minuter! 


Igår var det också såååååå vackert! Kändes verkligen som om man var mitt i ett gnistrande vykort. Jag höll dock inte på att hinna med solen...
 

Kvällen spenderade jag på Bishops med andra gnistrande stjärnor: Tina och Karin!


Jag fick gnistra lite med Karin!


Haha! Hon är fan så mycket roligare än mig... :P


Vi åt hälsoburgare...


...och avslutade med att försöka göra duckface... Gick inte så bra för mig (såg mer ut som ett rövhål) - men titta så smal hals jag fick! Hahaha!

Superkväll med bästa tjejerna! Jag har så många fina kompisar och är så otroligt glad över att få umgås med er alla! Ni är fantastiska!

Avslutade gårdagen med att förbereda ett föredrag som jag höll för Rotary på lunchen idag. Gick fint det också och jag kanske går med i den här klubben? Det är ju ett bra sätt att nätverka och träffa trevliga människor!


Programansvarig är ingen mindre än finaste Sonia Sjögren! Tack för sällskapet och den fina bilden!

Därefter åkte jag på teatern för att träffa folk och kolla av det lilla bygget som Leffe gör i snickeriet. Nu repas det i alla lokaler inför SENSE och jag stegade högljutt in i alteljén mitt i en scen... Sorry! Men det verkar vara en luttrad regissör och jag ser verkligen fram emot den här uppsättningen som ska spelas i många olika rum i hela teatern! 

Hade också en fotosession med Patrick Degerman som tog porträttbilder till affischen som nu ska göras klar. Har jag tur finns den till premiären - annars får jag väl göra den själv... 
 
Ikväll har jag skottat lite snö och sedan lagat till den här ljuvliga hälleflundran som jag fick tag på hos Food!
 
Rimmade lite och stekte - serverade med potatis- och palsternackspuré som jag gratinerat med lite vb och brynt smör. Ja, det ser kanske inte så brunt ut men jag lovar er att det var skillnad mot min första panna som gick alldeles för varm. Nu kan jag med andra ord även göra bränt smör... Haha! Fisken var helt magisk och jag saltade bara och stekte till 52 grader. Mmm...
 
Nu hockey och På spåret! Ses imorrn!