Botad! <3

Det behövdes tydligen bara lite kärlek och ganska mycket kaffe så var jag i form igen! Nja, jag är lite trött fortfarande men det blev ändå en superfin dag och jag är såååå mycket piggare!
 

Lagom till Alla Hjärtans Dag köpte jag några fina äpplen när jag åkte och handlade. Tur jag tog en bild direkt eftersom de också blev väldigt populära...

Träffade så många härliga människor på ICA att själva shoppingrundan tog lyxigt lång tid - men det är ju skönt att slippa stressa och att verkligen få prata med dem man träffar! Jag har ju lite underskott på samtal efter några dagar i hemmet. 


Köpte också lite tulpaner till oss! Vi har inte lagt ner så mycket energi på presenter idag eftersom vi fick de finaste på besök till middagen!

Oskar och Lisa! Så underbart att få hem ett par av kärlekarna i helgen! Nu känner man sig rik! Vi åt renfilé, rostad potatis, lättkokta primörer och rödvinssås. Tillsatte också citronsmör i grönsakerna - precis som Food hade gjort i gårdagens påse. Jag blev helt såld på detta! 

Gott och trevligt, vinst i hockeyn och lite tårta och mys i soffan var precis vad vi behövde! Nu är alla trötta så det blir en ovanligt tidig lördagkväll. Kan passa bra efter en vecka som sugit musten ur mig. Börjar dock känna mig laddad inför den kommande med sju föreställningar på fem dagar. Det är så roligt att spela och såååå roligt att träffa all fantastisk publik! Jag har ju världens roligaste jobb - och nu kombinerat med bästa terapin! Win-Win! 
 
Sov gott alla glada så ses vi imorrn! Massor med kärlek och kramar till alla mina hjärtan! <3