Sista kvällen...

Efter en shoppingdag i Nice ville vi gärna tagga ner och äta något riktigt gott sista kvällen tillsammans. Vi hade våra förhoppningar till Caffe Bianco men den lilla japanska kvinnan meddelade att det tyvärr var fullt. Synd att vi inte kom på tidigare vad restaurangen hette... Men vi knatade runt Place Massena och då dök det upp en nedgång mellan två restauranger; La Maison de Marie. Så supertrevligt ut och på innergården hade vi gärna suttit om det varit längre fram på säsongen. 
 

Familjen! Vi har bestämt oss för att göra om det här - någon annanstans i världen. Alla är jättenöjda och det känns som om vi haft en lång och väldigt varierad semester! Här lånade vi en engelsman som erbjöd sig att ta bild. Annars var det Abbe som greppade kameran och vi har ett hemligt tecken; När segertecknet åker upp så är det färdigfotat:


Sådär! Nu tog jag över igen och jag vet att jag tar alldeles för mycket bilder men jag tycker att det är så roligt att bläddra igenom bloggen och kika tillbaka, återuppleva och bli varm i hjärtat när man ser på kärlekarna!


Oskar och Lisa!

Ett stort tack från mig och Ulf och miljoner kramar att ha i minnet till nästa gång riktar vi till:


Emilia! 


Abbe!


Lisa!

Oskar!

Ni är underbara hela bunten! Vi fick ju (precis som alla andra föräldrar) världens finaste barn och trodde väl aldrig att vi skulle ha turen att se den utökas med två så fantastiska människor som Lisa och Abbe! Vi känner oss rika och glada!

Men hungriga... Dags att återgå till middagen:

Jag tog in en côte de beauf som serverades med ruccola och parmesan. Jag åt något liknande på Teneriffa och blev förtjust. Den här var t o m bättre! 

En kladdig chokladhistoria till dessert satt som en fläskläpp!
 
Därför avslutade vi kvällen med en promenad nere vid vattnet. Skönt att få röra på sig även om vi sannerligen gjort 20 000 steg varje dag.
 

Vackert i bukten bort mot hamnen!


Märkliga statyer längst gatorna...


Hoppfullt! Ser ut som om de skjuts upp ur ljuset.


Maken vill ju inte vara sämre. Han har ett hoppsteg utöver det vanliga...


Tillbaka hem igen via Place Massena. Nu var vi trötta och nöjda.


Det fanns ju ett Hot Hotell i närheten om man inte skulle ha orkat gå...


Maken i nya kavajen! Tack för stort tålamod, egensinniga ordvitsar, starka armar och en riktigt fin vecka!

På väg tillbaka längs Jean Medecin så trodde jag nästan att Åsas barnbarn redan skaffat en egen butik:


Han heter Steggo i efternamn och visst var det nära?

Kort natt och iväg med flygtransfer imorse! Trötta allihopa och vi hade gärna varit borta längre men när man väl börjar vända hemåt så vill man hem. Synd bara att det blev lite drygt med väntan idag.


Hej då Nice! Ja, det blev Norwegian på hemvägen och vi är glada att strejken är över.


Kul att se attt det fanns en hänvisning till artikel om Facebook i Luleå i deras tidning.


Flera sidor Cold Data! Ovärderlig reklam också för platser, restauranger och aktiviteter i närheten. Kanske köpt men bra placerad!

Arlanda! Lisa, som förlorade väskan när de åkte till Dubai, blev glad att se sin komma bland de första på bandet! Nu har vi ätit, tagit farväl av Abbe och Emilia och väntar på planet till Luleå. Det gick ju inga flyg från Skellefteå under påskhelgen så vad gör man... Tur att vägen är bra och sällskapet det bästa!
 
Nu blir det nya tag och mer jobb. Jag spelar föreställningar hela veckan men inleder med att värma upp med två hemmadagar - lite ledigt, lite jobb, mycket tvätt... Haha! Synes!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0