Tvätt och träning!

En dag som bara försvann... Var seg i skallen när jag vaknade och då finns det bara ett sätt att vakna: Träning! Haha!
 

På plats i Indoor-salen på 360! Ser glad ut men det beror nog på att Anki också dök upp! Alltid kul att få med en kompis!

Efter en timmes trampande och Kickis nya pulspass... Svettig och lite snurrig! Haha!


Medan jag eftersvettades åkte jag vidare till pappas och mammas lägenhet där min bror och hans fru bott. Nu har de fått nya tapeter och golv överallt och det kommer att bli superfint! Så roligt att få flytta in där allting är fräscht! Nu har vi bokat lastbil till nästa vecka så det börjar dra ihop sig. Kul!

Lite jobb och ett par tvättmaskiner senare var det bara att laga mat och åka på ett nytt träningspass - den här gången yoga med bästa Anki! Hon körde ett så bra stretchpass och det var precis vad jag behövde! Ser fram emot en god natts sömn och ett nytt pass imorrn.

Sedan är det ju val och jag hade tänkt förtidsrösta under veckan om jag hinner. Ser fram emot att allt är över och att få sluta bli matad med alla politiska klyschor och floskler där alla pratar illa om varandra eller tolkar samma svar på olika sätt... Alla vill ju ha ett samhälle där alla är lika värda, där barn, familjer och gamla ska ha det bra, där skolan är fantastisk och där alla har mer pengar kvar i plånboken. Skillnaden (i mycket stora drag) mellan partierna är egentligen bara på vilket sätt de vill komma fram till (nästan) samma lösning! Det är snart som med bilmodeller - alla blir mer och mer lika varandra...

Såg på Nyhetsmorgon i helgen där det gjordes jämförelser på olika plan och det har t ex varit så mycket prat om att pensionärerna fått det sämre och ingen sänkt skatt - men då kom det fram att de fått höjt grundavdrag och därigenom samma slutresultat... Vem ska man tro på? Och kan inte någon objektiv ekonom ta hand om statens finanser och fördela resurserna på ett vettigt sätt utan att blanda in politik!

Ta bara det här med skolan...


Så här annonserar Socialdemokraterna i dagens Norran... Kris!


Och den här jämförelsen hade Dagens Samhälle gjort... Den visar att 80% av de 50 kommuner som uppvisar bäst skolresultat styrs av Allianspartierna och att 76% av de 50 sämsta styrs av S och V... Kris?

Allt blir väl till slut tolkningsfrågor och man får väl som vanligt rösta lite olika i valen och följa sina egna grundvärderingar! Eller ägna mer tid åt frågorna än vad jag gjort för att vara riktigt säker. Fast det finns så mycket oärlighet i politiken att jag inte vet om det skulle hjälpa heller... Nåja, huvudsaken är ju ATT VI RÖSTAR! Vi måste utnyttja vår demokratiska rätt och det vore skönt om vi gemensamt kunde se till att SD åker ut! De har verkligen ingenting i riksdagen att göra!
 
 
Men tillbaka till den bättre verkligheten! Åsa kommer imorrn för ett par dagars jobb och det ska bli så kul! Kanske kan vi gå en sväng i skogen och se om det finns några kvarglömda kantareller... Mmm... Blev inspirerad då kompisar åker till Hemavan för att plocka. Man får ju aldrig nog av livets goda! Eller åtminstone inte av svamp! Det är skogens guld!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0