Hej då Göteborg...

Nu är det lite ledsamt idag... Vi har haft en fantastisk vecka och fått vara så mycket tillsammans med Emilia och Abbe att vi väl borde vara nöjda nu - men det blir man aldrig! Det sista Emilia sa var att hon tyckte att vi skulle flytta ner och man vet ju aldrig... Att få vara närmare varandra vore underbart - men då skulle vi ju vilja ha Oskar och Lisa där också! Nu kommer Oskar att vara hos oss när vi kommer hem så vi får glädjen att krama om nästa barn! Känns bra!
 

Igår var vädret fantastiskt igen även om det kom små moln. Vi startade upp med ett par timmar på stranden och åkte sedan in till stan för att käka lunch.

Det blev en ryggbiffsallad på Café Kosmos! En riktig favorit med lite asiatisk touch som jag nog måste göra hemma. Supergott!


Lite shopping som avlutades med att gå på nästa favorit! På Condeco har de en helt ljuvlig citronmarängpaj som man bara måste äta när man är i Göteborg! Det fick bli min sista synd när det gäller socker! 

Hem till kärlekarna för lite fortsatt arbete. Nu skulle jätte-TV:n upp på väggen och hål borras för sladdar och annat fiffigt. Blev efter lite pyssel sjukt bra! Jag var i och för sig aldrig rädd... Han är händig maken!


Armeringsjärnet som vi inhandlade för ett par dagar sedan skulle också upp på väggen och en hylla skruvas ihop. Alla jobbade på fantastiskt bra och vi blev också bjudna på en indisk hämtmiddag med mycket goda och heta smaker! Tack!


Hyllan färdig och på G att fyllas. Dags att säga hej då till kärlekarna och kramas massor!
 
Tack för den här veckan gumman! Ni är så otroligt fina och vi älskar er så mycket! Hoppas nu att vi får se er i Skellefteå senare i sommar. <3
 
Nu har vi packat ihop allt och påbörjat vår resa norrut! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0