Göteborg - synda långsamt...

Ännu ett härligt dygn i Göteborg! Vi stökar och piffar och handlar och håller på. Det enda vi unnar oss är sovmorgon - och till ungdomarna kaffe på sängen. Man måste ju sköta om dem lite extra när man har chansen! Till Oskar och Ulf vill jag säga att det faktiskt är jag som är uppe först! Herregud... Haha!

Sedan syndar jag också lite kolhydrater men det är smällar man får ta när man njuter god mat! Jag äter dock inga kakor eller sötsaker och det är nog helt unikt! I köket står en jättestor skål med "Polly" som jag inte har rört alls... Det är bara Emilia "rotfyllningen" Lindgren som testat den... Men så är hon ju också bäst!
 

Igår blev det mysmiddag på balkongen med pizza från restaurangen i bottenplan. Supergoda med fyllning av bresaola, ruccola och getoströra!


Idag åkte jag och Emilia till stan efter lunch och shoppade kläder! Jag fick ett presentkort på min favoritaffär Cos när jag fyllde år och det är nu upphandlat - med råge... Haha! Sååååå fina saker! Tack igen familjen!
 

Och så här verkar alla våra shoppingturer sluta... Med en jättepåse från Clas Ohlson bara för att få hem allt... 


Jodå, igår såg det ut på precis samma sätt! Haha! Och Abbe ska få alla eloger i världen som stått ut med sambo och svärmor på IKEA och stan i två hela dagar... Han går liksom från klarhet till klarhet!


I afton har jag klickat hem de här stolarna till köket hemma! Vilka färger frågar sig kanske maken? Lite olika... Haha! Nu var det lite leveranstid så han hinner nog få information när jag kommer hem!


Finingarna!!!

Lite mer pyssel och sedan sneddade vi över gården på baksidan för att komma till bästa kvarterskrogen!


På Leonardo Tapas & Lounge har vi varit tidigare och den vegetariska tapastallriken är bara sååååååå bra! 


Min syndigt goda är närmast och Emilia hade beställt lite andra saker. Gooooooda souvlakispett och annat smarrigt. Abbe tog en burgare som var hur läcker som helst och säkert 25 cm hög...


Mera pyssel ikväll! Här är en bild på köket och den rullgardin vi satte upp igår! Kan man ha sån tur att plugghålen från den gamla gardinstången passade precis? Joooo! Otroligt!

Ikväll har vi sänkt barbordet lite eftersom det blev en aning för högt och satt upp lite andra saker som klädhängare och spegel i hallen och lite annat. Måste tyvärr säga att väggarna i den här lägenheten nog är gjorda av diamant... Tungborrat! Men vi gav oss inte! Jag och Emilia är nog lite tjuriga båda två...


Fin tavla och hylla i köket!

Och på balkongen har Emilia och Abbe nu gått in i sollcellslampornas glada värld! Blev myyysigt! Här vill man hänga lite då och då - om man inte hade haft så mycket att göra... Hahaha! 
 
Nej, jag jobbar inte ihjäl mig. Har haft en kanonbra shoppingrunda, fått fantastiskt smakråd och hade fleeeeeera påsar med mig tillbaka! Det är ju också bara för härligt att få tid tillsammans med Emilia! Jag älskar dig gumman och saknar dig varje dag! Och lite humör visar hon fortfarande så hon är definitivt min flicka! Haha! 

Nu ska jag sova gott en sista natt! Imorrn afton blir det hemresa och mer semester! Ikväll har förresten Abbe gjort en rondell i lilla hallen utanför sovrummet... Haha! Den ska jag presentera imorrn! Vi har det bäst! :)
 
 
#1 - - Johanna:

Åååh vart ifrån klickade ni hem stolarna?