White Christmas igen!

Idag har vi alltså smygstartat igen! Nyremiären av White Christmas sker på fredag på Nordanåteatern men ikväll gjorde vi ett "genrep" på Norrhammarskolan där de samlat all personal för en julavslutning med middag och underhållning. Kul att vi fick vara med!
 
Jag och Åsa. Som synes inte alltid inne på samma linje - men oerhört överens om att det här är världens roligaste jobb! Inte alltid enkelt - men väldigt kul! Tack alla fina rektorer som både sjöng med oss på scenen och bjöd sin personal på den här kvällen!

Igår repade vi hela dagen och åt en supergod middag eftersom Åsa tagit med sig anka som hon marinerat. Hon hade också gjort en helt magisk sås!
 

Vad säger ni? Sådana här kollegor är guld värda!


Och maken blev glatt överraskad över att hans båda "fruar" fixade värsta upplägget innan de skulle åka på yoga! Passet med Anki var också ett helt perfekt sätt att avsluta dagen. Meditativt och stärkande på alla sätt. Bästa!

Idag var det så dags att dra igång! Allt satt väl inte hundra ikväll men det har varit mycket i huvudet de senaste veckorna. Vi åkte iväg för att rigga och göra klart allting, saknade ett par skärmar och hann även iväg en sväng på stan innan det var dags.


Här har vi "skärmat av oss" mitt på gågatan. Gillar glittret!


Och ikväll blev det en mix av vitt och ett uns svart spets... Vill ni se mer? Kom fredag eller lördag. Finns lite platser kvar och ni är varmt välkomna till en kväll med oss!
Boka här: 
http://www.destinationskelleftea.se/sv/Destination/Product/WHITE_CHRISTMAS/935699 
 
Nu ska vi avsluta med att sova oss i form och fortsätta repa och rigga imorrn! Kul! Det är oroligt i den svenska politiken idag - men hos oss är det bara roligt. Tur att man inte blev politiker...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0