Shopping och riggning!

Vi har fyllt dagen med textrep och sedan en bra runda på stan där vi införskaffat saker som fattas inför morgondagens nypremiär på Nordanå. Vi började med det svåraste, och kanske viktigaste: BH... Och när jag och Åsa är tillsammans blir det mycket skratt och ganska skön stämning:
 

Här träffade vi Fia och Tildas mamma som var ute i nåt liknande ärende. Hon ska på showen imorrn och skrattade gott tillsammans med oss! 

Vi var inne på Berlins en lång stund och hann prova massor - och även köpa en del. Väldigt nöjda blev vi till slut båda två. Och lite småsugna... Den som handlat mest skulle bli bjuden på kaffe - och Åsa vann! Wow!


Ser ni så nöjd (och fattig) hon ser ut? Ja, vi fortsatte en sväng till och kompletterade smink och annat nödvändigt. Det går åt en hel del för att bli snygg. Mer och mer för varje år faktiskt... Haha!
 
Hem för middagsfix och lite vila innan det var dags att dra ned på Nordanå där vi börjat rigga ikväll. Eller ska jag säga natt? Ljussättare jobbar tydligen alltid när det är som mörkast!


Peter riggade proj och här har tyget börjat komma upp men det fattas fortfarande mycket innan det är dags att ha premiärföreställning imorrn.

På G! Här lämnade vi bygget och har kolhydratladdat med skinkmackor innan vi landar för en lång natt i sängen. 
 
Tackar Åsa för en bra dag och skickar en extra kram till alla glada människor vi träffar hela tiden! Det ska vara gött att leva!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0