Oh what a night!

Fantastisk kväll på Nordanå! Vi haaaaaaaaaaaaaaaaar världens roligaste jobb! Och detta kan vi säga trots teknikstrul innan föreställning där vi saknade kontakt med projektorn och fick avstå rådlös överföring och HDMI till förmån för en hackig VGA-anslutning. Men det gick! Och vi hade sååååååå roligt själva! :)

Ja, vi har ju alltid roligt men ikväll njöt vi verkligen av sista kvällen i Skellefteå med den här föreställningen! Nästa helg spelar vi två utsålda i Piteå och sedan hamnar den delvis i malpåse. En del höjdare kanske kan återses på andra ställen nästa år men nu kommer vi att jobba fram en helt ny show till nästa höst! Life goes on! 

Delar med mig av vår fina ljussättare Anna Boströms bilder från slutnumret där hon skjuter konfetti över oss på scenen. Tack för bra jobb Anna! Du är fantastisk! Ja, tack alla inblandade - men mest Åsa för att jag får ha så roligt tillsammans med dig! Kärlek!
 

Schlagerslut!


I "bästa" kläderna... Haha!


Fantastiskt! Ja, vi har kanske inte samma krav som andra... Haha! Men publiken var otrolig och bar oss igenom hela kvällen där vi lekte mer än vanligt!

Sedan följde vi alla ut i foajén så att de fick känna lite på oss... En del kom ganska nära så nu sitter jag här och doftar en blandning av diverse parfymer och rakvatten... Haha!

Fick den här bilden av Nina Nyman som skrattat så tårarna sprutat och som ville dela foto med selfiedrottningen... Tack snälla för bilden och alla lovord! Kul att du kom!

Nu laddar jag med sömn inför morgondagen då jag ska vara konferencier på Nordanås Julmarknad 12-16.00! Massor med roliga aktiviteter både ute och inne, marknad, dans kring granen och härliga gästartister! Ska bli otroligt kul det också! :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Keep up the good work! Den där "rådlösa anslutningen" är inget ni behöver sakna ;). Kram

Svar: Haha!!! Det gick lite fort... 😜 Tack för pepp! Det var jättekul så nu blir det Piteå i helgen! Kram och lycka till du med! Kul att det går så bra! 👍😃
monicalindgren.blogg.se

2014-12-10 @ 23:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0