Vågat!

Idag har vi fått det bästa av två världar igen! Underbart väder med sol och bad och dessutom en alldeles underbar middag! Mmm... Den kommer vi till senare. Nu ska vi kolla in dagens vågade väder på stranden!
 

Vi traskade ned till stranden i vanlig ordning och passerade den här gången antikmarknaden som var riktigt kul! I tavlan där nere kan ni se ett par riktiga stofiler! Haha! Jag hittade också en såååå söt handväska men blev lite för snål då den nästan kostade en tusenlapp... 


Strand i sikte! Här stod en gammal vinsch (eller vad det nu är?) som man förmodligen dragit upp båtar med förr. Fast jag gissar bara...


Idag var det badskor på och därför ser ni maken först i vattnet! Nu det betydligt roligare! Ja, vi har det fantastiskt bra även om dagarna stundtals kantas av svåra beslut...


Vad ska vi äta? Haha! Och om man inte kan bestämma sig för vilken dessert man ska ta så kan man ju ta in tre olika?


Joo, faktiskt!


Sedan var det mest bad igen! Superhärliga vågor och man sveptes med ordentligt!


Här är jag inte i sjönöd utan vinkar glatt. Tur det eftersom mannen på stranden inte verkar röra en fena för att hjälpa mig... Haha!


Ja, jag trivdes bra idag också! Jag tål ju solen ganska bra - något som inte gäller alla... Kolla in mannen bakom mig med handduken på huvudet:


Det kanske inte syns här men han hade knallröd näsa och såg rätt medtagen ut... 


I havet var det dock full rulle! Vågorna blev bara större!


Den här flickan med badringen försöker komma sig undan...


...men det gick väl sådär... Haha! Ja, det var ingen fara! Hon var en god simmare och inte ett dugg rädd. I nästa minut hade hon kastat sig ut igen!


Maffigt! Strandkanten är ganska hög men idag räckte den inte till...


Här ser ni min fot där jag ligger i solstolen! 


Fler som inte hann undan...


Till slut insåg jag också själv att vi måste ge upp...


Swosch!!! Där kom vågen ända upp! Bara att rädda kameran och dra iväg. 


Havet fick ta över i afton och klockan hade ändå hunnit bli fem så vi strosade hemåt! Gick väldigt bra eftersom vi också "råkade" gå in på Zara... Ja, ni fattar. Vi fick med oss var sin påse! Haha! 


Fast det är ju också fint att bara gå omkring och kika på alla fina gamla hus! Mycket fönsterluckor här!


Och här undrar man om det är fastighetsägaren som bor i den enda lägenheten med balkong? Haha!

Lite siesta och mycket kaffe senare var vi redo att ta oss ut på stan igen! Men jag återkommer om middagen. Har inte hunnit kika på bilderna ännu. Synes! :)