Fredag och Skifs!

Det har varit full rulle de senaste dagarna och sena hemkomster vilket under semestertider betyder sömn istället för bloggande. Man kan tycka att jag nu borde hinna desto mer men latmasken tar över. Nu får ni istället mer av allt!
 
Fredag var väl en bra dag? Jag minns knappt vad jag gjorde på dagen men när aftonen kom var det bara att ladda upp för att åka till Umeå!
 

Började med att hämta upp Fransesca som skulle med på konsert och även skjutsa hennes far och bror till bussen. Trevligt att träffa Daniel som åkte hem till Skåne och pappa Frances som numera flyttat tillbaka till Västafrika efter många år i Sverige.

Ett par timmar senare var vi framme i Umeå och Nydala Camping där vi skulle avnjuta konserten med Björn Skifs! När han gör sin första sommarturné på många år vill man vara på plats! 


Vi var kanske inte helt ensamma... Haha! Här är det de onumrerade platserna där man fick ta med egen stol. Jag hade lyckats boka numrerat och det är alltid skönt att slippa stressa.


Så här såg det ut framåt! Ganska mycket folk får man väl säga...


Och så drog det igång! Nu kommer ni att få massor med scenografi- och ljusbilder eftersom det var hur snyggt som helst! Jag gillar ju ljussättningar!


Han inledde fint med "Regnar, regnar" och trodde väl kanske att det skulle stämma med dagens väder men det var tack och lov uppehåll. 


Sedan följde en kavalkad av gamla och nya låtar - både egna och covers. Han hanterar ju det mesta och måste betecknas som en av Sveriges absolut bästa sångare! Han är dessutom charmig, rolig och har glimten i ögat. Sedan är han ju i otroligt god form för att vara 67 år!


Sittande konsert är lite knepigt när det är bra drag på musiken. Man vill ju gärna röra på sig men ni ser att vi hade sällskap av en blandad publik med rätt många äldre människor - med både grå toner i håret och hörapparat... Här gjorde han dock "Håll mitt hjärta" och då satt vi bara med stora ögon och tappade hakor... Såååå fint!

Fick frågan på FB om jag inte tog en selfie med mig och Skifs?


Självklart! Han var bara lite långt ifrån... Haha!


Konserten var hur som helst så magiskt bra och vi sjöng meeeeeeed! 


Här ett kul nummer med Björn och alla musiker som han sedan presenterade - som gitarrister... Haha! 


Och det här passet med 60-talslåtar var skitbra! Många gamla godingar!


Vackert igen!


Och vi var glada som små lärkor!


Sparkling!


Hippie!


Lite synt!


Lite Afrika!


Och naturligtvis duetten som han sjöng med Agnes på Kronprinsessans bröllop med Daniel.


Fy fasen vilken entertainer han är! Ett par av mellansnacken var dock lite taffligt skrivna och han skulle ha valt noggrannare. Han är ju så rolig och var värd bättre text. Men vi har förlåtit honom för det! Hans sång och musik uppvägde allt!


Och mot slutet gick ljusteknikern bananas och det blev fullt ös med både "Hooked on a feeling" och "Michelangelo"! DÅ stod ALLA upp och vi bara skrek som fjortisar! Haha!

Pampig avslutning på en helt magisk kväll! Såååååååå bra!!!

Tack för sällskapet Fransesca! En magisk kväll som avslutades med segdragen bilkö på 40 minuter innan vi åter var ute på E4:an men det är smällar man får ta. Det var tur att vi hade lite bullar i bilen... Haha! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0