Framme! I regnet...

Man kan inte få allt! Vi befinner oss i Nice där det småregnar just nu. Vädret inte riktigt är på vår sida - ännu! Det kommer sol imorrn säger väderguden (dvs maken!) Haha! Vi är lite reströtta och ska försöka komma oss i säng för att ladda för en heldag här på rivieran!

Igår kväll blev det mest packning men jag hann ju iväg för att handla kattmat och annat som behövdes där hemma. Och jag hann inte mer än innan för dörren innan jag mötte Emilias fina kompisar!
 

Här kommer hälsningar till älsklingsdotra från Linn, Elin, Maggan och Emelie! Så kul att träffa er brudar! 

Idag blev det bara till att ta sig upp och göra sig klar till den väntande taxin. På Falmark träffade vi Karin och Roger och hann surra en stund. Sedan kom Ylva och jag kände nästan inte igen henne:


Vilken frilla! Wow! Hon skulle ner på Fransescas 50-årsfest som hade tema 40-tal! 


Hur elegant som helst! Hoppas ni har kul på festen och att Fransesca blir firad ordentligt! Grattis i förskott säger jag inför riktiga dagen som ju är först imorrn.


Vi åkte ner till Stockholm och jag hann inte mer än in i Sky City innan det blev en påse... Jag ÄR helt omöjligt BRA på det där... Haha!


Och här är knäppgökarna igång på planet! Vi får nog göra en uppföljare till Dum och Dummare... Haha!


Efter flygresa och transporter är vi nu på plats i Mió och Sebastians fina och charmiga lägenhet! Vi har varit ute och handlat lite mat och frukost och det fick räcka med det ikväll. Jag är ordentligt trött.


Men det var bra fart på maken! Här tänkte jag fånga honom i en "Abbey Road" men han var för snabb... 


Vi bor högst upp... ca 75 trappsteg kan jag rapportera om efter att ha sprungit ner med soporna....

Det blev också middag hemma med lit tapas, paj och fräska grönsaker! Blev precis det vi behövde! Nu väntar sängen och imorrn NICE!
 
 À demain!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0