Ljuset kommer norrifrån...

Full arbetsdag trots söndag - men så måste det vara när man är i den här branschen! Åkte upp till Piteå idag för att jobba tillsammans med Åsa och det har varit oerhört kreativt! Vi har gått igenom material, spånat och skrivit och det har gått sååååå bra och varit såååååå roligt!!!
 
Sedan har vi ju hunnit vara utomhus också! Åsa bor nu i ett torp på landet och det har sina verkliga fördelar!


En som verkligen trivs är Alma - denna energikick! Hon t o m skrek av glädje när jag anlände - otroligt uppfriskande! Hon är verkligen en riktig söting!


Det är den här energikicken också! Härligt att ses och skönt att ta en promenad i skogen!


Vi gick mot en sandtag och där fanns också den här konstgjorda sjön - som med åren blivit en riktig sådan. Fina spegelbilder!


Och fin solnedgång!

Sedan blev det jobb, jobb, jobb - och en utfärd till restaurangen Pit-Stop! Ja, vi undrade ju vad man skulle stoppa i sig där... Eller kanske ändå inte... För oss blev det en pizza och en pratstund med en av Åsas gamla kompisar. Gott och kul att ses!

Sedna var det det där med ljuset... Så här har det sett ut hos Åsas grannar hela hösten...

Ljuset kommer med andra ord norrifrån! Hela baksidan var också täckt med lampor! Och vedboden... Folk som gillar jul? Eller hatar mörker? Eller önskar att de bodde i Amerika och inte i en by utanför Piteå? Haha!
 
Nåja, jag är i alla fall nöjd över att vara just här just nu. Har sett "Bron" (såklart!) och ämnar nu packa ihop materialet och slänga mig i sängen. Hård dag i Luleå imorrn och middag med kärlekarna! Tack för idag och sov gott alla!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0