At home!

Äntligen hemma! Jag trodde ett tag att det skulle bli förseningar när det stod fel tid på boardingkortet som skrevs ut i Italien. I så fall skulle vårt plan till Luleå gå 30 minuter tidigare och vi inte hinna med... Att det skulle bli som sist när vi blev försenade i Nice. Men det gick vägen - trots att det var Norwegian! Jodå, jag har också hört om alla förseningar och ilskna resenärer. Men vi klarade oss - och förra gången det sket sig var faktiskt med SAS...
 

Nu landade vi enligt planerna men sonen hade istället räknat med ett par minuters försening eftersom vi hann ända ut på parkeringen innan den här svarta skuggan gled in från höger... Haha! 


Men det är jäääädrigt gött att få bli hämtad med egna bilen och mötas av Oskar och Lisas gooooa kramar när man kommer hem! Det gör flygningar till och från Luleå ett strå vassare!

Tack för att ni skötte om bilen och tog den på en utflykt till IKEA! Där trivs den som fisken och brukar svälja det mesta! Haha! Ja, jag ville verkligen att de skulle utnyttja möjligheten när de var bilburna.


Och nu har vi landat hemma och ätit av den ljuvliga parmesanosten vi köpte! Marmeladen på gröna tomater slog dock inte den med fikon som vi hade hemma (och som vi köpt i Kroatien). Kul är det i alla fall att köpa och testa lite nytt!
 
Skönt att vara hemma igen efter en bra semesterresa och laddad till tänderna att dra igång jobbet! Ska slänga mig i sängen och spela lite wordfeud nu när vi har kommit hem till vårt fantastiska wifi! Haha! Bona Sera!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0