Jobb å syskonmiddag!

Lång och bra dag med massor av effektivt arbete och en helt underbar trerättersmiddag hos finaste syrran! Trött i ögat just nu men otroligt nöjd! Och mätt! Haha!
 

Jag och Åsa började i alla fall med att åka på teatern och träffa Lillemor som lovat bolla lite manus med oss! Det är så otroligt skönt att få feedback på det man skrivit och allt man tänkt! 


Efter ett par timmars jobb tog vi en promenad in till stan för att bjuda ut våra medarbetare på lunch! Här är Åsa och Lillemor så där fräscht rosiga om kinderna efter promenaden! Finingar!


Och här har vi sammanstrålat med finaste Mie inne på Bryggargatan! Det är mycket kvinnor inblandade i vårt projekt... även på Folkparken! Men det har ju lust att bli bra så varför lämna ett vinnande koncept? Så här självsäker brukar jag inte vara men med det här gänget känner jag mig oerhört trygg! Det kommer att bli en bra White Christmas!


Lillemor är en fena på överblick och att hitta kärnan i texten! Vi får så mycket hjälp och det är vi oerhört glada över! Tack!
 

Och här har vi fått in dagens lunch! Underbara färsbiffar - och fina Åsa! Jag slösar gärna med superlativer - men det är bara för att jag tycker så! 


Nöjda ställde vi upp igen utanför restaurangen och insåg att det bara var Mie som anammat det där med White... Vi måste nog köpa nya jackor? Hmm... Vi tog i alla fall en kort runda på stan för att kolla läget...


Och hann in i en affär där det snabbt blev två påsar... Haha! Och inte var det jackor vi hittade - men väl skor till föreställningen! Kanonfina!

Tillbaka på teatern, träffa Magnus från Megafonen som skulle göra en artikel om oss och sedan lite fortsatt jobb innan vi kände oss trötta i huvudet och åkte hem för att vila en stund innan middag. 
 

Vi var nämligen bjudna på 40-årsmiddag för finaste lillasyster Malin! Hon hade bjudit alla syskon och Åsa! Så kul! Och så här fint såg bordet ut när vi kom! Jag fattar inte hur de hunnit med allt... Vi fick nåt så sjukt god mat!


En laxtartar med ricottaost till förrätt som var helt ljuvlig!


Renytterfilé, mandelpotatis och vb-rullar i vårdeg, rödvinssås, syltade kantareller... Ja, det smalt i munnen! Helt underbart! Desserten glömde jag fotografera men det var en mintchokladpanacotta med hallon som inte gick av för hackor! Tusen Tack Malin och Martin för en magisk middag!


Det skålar vi för! Åsa fick vara date till lillebror Roland ikväll - ja, när hon inte var extrahustru till maken - eller vän till mig såklart! Så roligt att du följde med!
 

Min fina syster Malin som nu blir 40! Otroligt! 
Håll med om att hon är fräsh som en nyponros!


Här har Max just spytt ner pappa Martins kavaj men han verkar inte särskilt brydd. Å inte Max heller... Haha!
 

Söta bebben igen! Han åt också hela kvällen så det kommer att bli en stor kille! 

Nyfiken, pigg och glad! Ännu en pärla!  

Nu är jag nåt så sjukt trött att det bara blir att landa i sängen för att ladda för ännu en jobbdag imorrn! Sov gott alla glada och tack för en bra dag och trevlig kväll!