Dygnet runt...

Mycket nu... Men det går framåt - sakta men säkert! Hinner inte mycket bloggande men hinner ju jobba desto mer... (om det nu är någon ursäkt). Jag gör en snabbrapport från det senaste dygnet:
 

Vädret igår! Tydligen soligt... Jag hann inte ut...


Rep idag på Folkparken där Anna och Mats pillade på med tekniken. Anna sätter ljus och på torsdag kan vi kanske ha ett genrep med all teknik. Ska bli spännande! Peter är också på plats. Han kom inte med på bild men vi är sååååå nöjda över att ha honom vid spakarna igen! Känns lite "harmeligt" att en sångare som han (Kolla Youtube från helgens konsert) ska köra ljud åt oss men han ställer faktiskt upp frivilligt. Och får betalt. 


Och när man jobbar mycket gäller det att ha nyttiga avbrott där man kan fylla på förråden. Haha! Nej, vi hade faktiskt sallad till lunch. Det här var bara ett tillfälligt misstag... Men ett gott sådant!

Vi hann jobba oss igenom hela föreställningen och nu gäller det framför allt att lära sig texterna ordentligt! Ska ta med mig manuset i sängen och se hur mycket som går in innan jag slocknar... Efter repet åkte jag nämligen på teatern och plockade upp Fransesca och Gunnar för att åka vidare till Umeå och Ombudsträff. Jo, jag körde så lugnt och fint att jag var ett rent föredöme! :)


Mycket folk på plats. De hade väntat 150 ombud och det dök upp 180!! Kul! Först ut var Fredrik Lindegren som sitter som general för alla aktiviteter under Umeå2014. Det kommer att bli sjukt mycket programpunkter! Och en del av dem är naturligtvis teater!


Sedan var det dags för ensemblen till "Vi besvarar ditt samtal så snart jag kan" och de gjorde verkligen en heroisk insats eftersom de var tvungna att ha mikrofon - och dessutom dela på samma!! Bra jobbat!! Det fixade ni med den äran!


Nästa i tur var Fransesca som pratade om Västerbottensteatern, presenterade sig själv och sina tankar om teatern och dess utveckling som Regionens Kvartersteater! Hon är sååå bra och sprider positiv energi omkring sig! Klockrent!

Sedan presenterade Gunnar Eklund (som idag fick heta både Andersson och Ekdahl i efternamn... haha!) sin pjäs "Välviljans pris" som han också ska medverka i. Kommer att bli hur bra som helst! (Om jag gillar teater? Jooomenvisst! Alltid!)


Och därefter var det min tur. Programmet var redan försenat och inte blev det bättre när jag klev upp...

Men det gick riktigt bra och jag tror att många kunde känna att det här verkligen kommer att bli ett Teateräventyr! Och när jag avslutade så sa jag något om att jag måste ge mig innan jag drar över tiden - vilket ledde en av de mer svårflirtade i arrangörsstaben att säga: "Det har du gjort för länge sedan!" Hahahaha! Och nej, hon skämtade inte... Snacka om syrligt tack! Men andra var nöjda och det räcker bra för mig!

Så här glada och matchande var vi när vi skulle åka hem! Ja, vi smet innan allt var klart eftersom man ju behöver sova också! Det ska jag göra nu! Tjolahopp och tack för idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0