Norran-nostalgi!

Maken röjde letade några papper idag och ramlade över bilder som verkligen gjorde oss glada och nostalgiska - och faktiskt nästan lite tårögda... Dessa måste ha varit tagna hösten-92 och barnen var 2,5 resp 3,5 år gamla. De måste ha varit rätt lättregisserade eftersom Ulf fick en idé om att ta några reklambilder av dem som man kunde använda i annonser för att öka antalet prenumeranter. Bilderna användes aldrig och jag förstår faktiskt inte varför. De är helt underbara! För att inte tala om hur söta barnen var! På bilderna är också deras kusin Victor som är samålder med Emilia.

Prenumerant?


I så fall förmodligen också rätt nöjd!

Nöjd och glad - Norran varje dag!

Snabba nyheter! Här är två som läser sporten...

Roliga nyheter! Skogspriserna verka ha gått upp...

Ledig dag - med Norran... Haha!

Ja, det var verkligen helt perfekta minspel - trots att de förmodligen inte förstod vad bilderna syftade på... Men vi har ju alltid skojat rätt friskt och de har alltid varit med på noterna! Så även nu! Det ska böjas i tid...

Och här är Oskars första egna foto på mamma! Måste ha varit 1991-92 eftersom jag var så smal... Joo, sånt minns man! Haha! Jag gick ner otroligt mycket efter att ha fått Emilia. Tog väl på att ha två heltidsjobb och lika många små barn... Men leendet är nästan detsamma!

Och Oskars första bild på pappa! Han var latare då? Här sitter han på vår jättealtan som var ytterst sparsamt möblerad... Ingenting är sig likt och maken är numera oftast i rörelse! Haha!

Ja, det var härligt att kika på bilder av barnen. Man är så oerhört glad över att ha fått två sådana fantastiska ungar. Bara vetskapen om dem gör oss faktiskt lyckliga varje dag. Kramar till er älskade barn!


Och efter ett hårt träningspass blev det en snabb grillmiddag. Enkelt men helt underbart gott! Lite sommarkänsla måste man unna sig den första dagen i maj!

Nu ska jag hänga tvätt och lägga mig tidigt. Måste ju jobba imorron - och träna! Det kostar på även om man inte ligger på topp...

Kommentarer
Postat av: Ola T

Visst är det härligt att då och då kika bakåt!

2013-05-02 @ 08:55:12
URL: http://olatheander.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0