Kom med solen!

Vi fick bästa tänkbara gäster igår kväll! Så härligt att få rå om er lite under den här långhelgen!

Välkomna hem till stan Oskar och Lisa! Nu ska vi och Lisas familj dela på er de kommande dagarna och det är bara för mysigt!

Det blev en kvällsfika och lite surrande igår innan sängen. Skönt att ha er på plats i soffhörnet!

Och när jag väl lagt mig ringde Emilia och vi fick en lååång pratstund! Skönt att också kunna ringa hem när man behöver stöd och råd. Hon har ju tagit på sig enormt mycket jobb nu och har höga krav på sig själv. Jag vet att om hon bara gör allt hälften så bra som hon tänkt kommer det ändå att bli lysande! Andas djupt och ta en sak i taget gumman! Du är så bra!


Idag har det varit alldeles underbart väder och efter att ha skjutsat och varit en kort sväng på stan så satte jag mig ute för att jobba i solen! Jag gillar verkligen det även om man kanske inte ser allt så tydligt på skärmen... Ja, jag gjorde ett försök att ta bild av min spegling men den blev kanske inte den skarpaste.

Matshopping och andra förberedelser innan det var dags för kvällens Tabata-pass! Vi var inte många själar som dök upp idag. Var var ni alla? Stugor och ledighet? Nåja, Lisa hängde på och tillsammans med Anders och Anna-Lena blev vi fyra tappra som gav allt tillsammans med världens bästa Anki! Tusen Tack för ett suveränt pass! Igen!


Här är vi hemkomna igen! Nej, jag tränade inte i Emilias badtofflor... Och när vi bad Oskar ta bild av träningstjejerna så dök även Skrållan upp... Men hallå! Du har ju inte tränat! Hon är så sugen på att vara med på bild...

Medan vi var borta hade grabbarna dukat, fixat grillen, potatis och annat - och gjort upp eld i uterummet! Så underbart härligt med första grillkvällen där för säsongen!

Sallad med sparris, chilihaloumi, lammytterfilé och färska korvar! Så otroligt gott! Ja, jag tror inte att det hade smakat hälften så bra om vi suttit inomhus. Det är något speciellt med att sitta där ute. Jag tror att det är ljuset. Man blir liksom lycklig i hela kroppen! Jag passar på att ge maken en eloge för det bästa bygge du gjort!


Ja, ni ser ju! Så här glad blir man när man får ligga på en kudde i värmen och vara tillsammans med nästan hela familjen! I sommar ska vi se till att samlas alla - längtar efter att få hem Emilia och Abbe också! Snart så...

Nu blir det lite soffmys med hockey och sedan sängen! Underbart med helg mitt i veckan!