Städning och strosande!

Idag har vi gjort veckans goda gärning! Eftersom vi har den stora förmånen att få bo i Emilias lägenhet när vi är här så kan vi ju bjuda tillbaka med lite städning när hon jobbar - och tvingas bo hos sin pojkvän... Haha!
 
Ja, nu ser hon ju inte direkt plågad ut i hans sällskap... De är för söta!

Så vi satte igång med röjning och lite tvätt (joo, hon har smart nog köpt en tvättmaskin till nya badrummet!) för att göra lite fint medan hon var på jobbet. Det känns bra att kunna hjälpa till eftersom vi inte är här så ofta. Maken har också satt fast alla lösa kablar med klammer så att det blir lite mer ordning på golvet. Sedan drog vi in till stan för att strosa runt i inredningsbutiker.

Vackert väder idag men i kanalen hade det frusit på under natten och gräsänderna kunde "gå på vattnet". Men det var nog ingen tjock is eftersom den knakade under deras minimala tyngd...

Lunchpaus på "Gamle Port" eftersom vi var sugna på lite husmanskost.

Laxfylld spätta med kokt potatis. Ja, det var helt OK! Sedan fortsatte vi vårt vandrande. Hade tänkt springa idag också men jag är faktiskt helt slut efter en dag på stan och fötterna ömmar - precis som de ska!

Mycket patinerad plåt och stål i inredningsdetaljerna. Emilia gillar den här typen av prylar så vi passade på att ta lite bilder på roliga lampor. Dessa var väl lite kul?

Ja, den här också! Fanns på "Iems" som hade massor med fina saker!

De här skåparna var bara hur fina som helst! Vi hade köpt en av dem till Emilia direkt - om de inte hade kostat 7 000:-... Sorry gumman! Men man borde kunna köpa ett begagnat plåtskåp från ett omklädningsrum, måla om och sätta speglar på dörrarna för en betydligt billigare peng. Kanske något att fundera på?


Fint patinerad stol! Som tur är så passar den här stilen inte hos oss. Blev med andra ord ganska billigt!

Det här skåpet/sideboardet liknar det som Joa och Ulf tillverkade till Oskar och Lisa! Ja, man kan också tillverka saker själv om man är lite (mycket!) händig! Ni har tur som har så duktiga pappor!

Den här lampan var också kul - såg ut som en gammal bilstrålkastare!

Vi hann också en sväng in på Norrgavel och den här lampan av Jonas Bohlin tillverkad av kopparrör var superfin!

Hann också med en stund i solen! Hade tänkt köpa glass idag men tyvärr fanns ingen glasskiosk i närheten av den enda bänken med sol... Haha!

Sedan trakasserade vi Emilia på jobbet en stund. Hon blir såååååå glad när vi yrar runt och provar skor... Haha!

Vi blev på stan hela dan så vi passade på att handla på vägen hem och göra en kycklingsallad med haloumiost till middag! Gött!
 
Nu är dock orken slut för idag så det blir inte några löprundor eller andra aktiviteter. Mest bara sömn känns det som. Imorrn ska vi åka tillbaka till Trollhättan och se hela "Årets Bild"-utställningen. Det ska blir riktigt roligt att se alla tävlingsbilder!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0