Meeeeer fisk!

Det blev en "tager vad man haver" idag! Hade tagit upp torskrygg ur frysen men inte funderat särskilt mycket på vad vi skulle äta till... Därför hittade jag på en ny rätt idag. Ja, ny för mig i alla fall.

Fräste upp champinjoner och schalottenlök, saltade och pepprade både detta och fisken och lade fisken i botten på en ugnsform. På med svamp och lökröran, lite balsamico och lite riven ost. Lite grädde runt om och in i ugnen en stund på 200 grader!
 

Blandad sallad till och lite balsamico ringlad ovanpå! Gott som tusan! Den som inte gillar fisk skulle verkligen ha tyckt om detta! (Hör du det Anki? Haha!) Jag tror personligen att den som inte äter fisk har fått den serverad alldeles för osalt och det är inte särskilt gott. Nåja, smaken är ju som baken och i det här huset blir det i alla fall fisk ofta! Dagens rätt blev också en höjdare i sin enkelhet.

Annars kan jag bara rapportera om lite tvätt, fortsatt stök och annat hypertråkigt! Glädjen i afton stod den fantastiska 1500-meterslöperskan för! Vilken stjärna! Ren utklassning! Bara att gratulera Sverige till förnämlig invandring!

Snart Mello! Och där lär väl Sverige också vinna! Ja, det är ju inga andra länder som tävlar idag... Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0