Fest å shopping!

Tillbaka igen! Tiden går fort när man har roligt och den här dagen har bara susat förbi! Men först måste jag orda lite om gårdagens bankett. Eller om bristen på riktig partystämning på Årets Bild-festen. Eller så avvek vi alldeles för tidigt...
 
Här är prisutdelningen avgjord och vi skickar bilder mellan varandra och Norran. Att jag ser så glad ut beror kanske på att jag äntligen fick med min bild av maken på webben... Haha!

Haffade också Paul Hansen innan han åkte iväg och fick gratulera till priserna! Vi har träffats tidigare på någon av festerna och han sa att han kände igen mig... Kan tänka mig att jag i så fall var lika högljudd då...

Iväg med buss till Innovatum och Nova Arena i Trollhättan. Här har man tagit tillvara en stor hall där man tillverkade turbiner till lok och kraftverk och renoverat den som evenmangsarena! Kul! Hela vägen dit kantades av långa tegelbyggnader där man haft tågtillverkning. De används nu som affärslokaler. Men kan en stor turbinhall där det ryms 2 500 personer bli en mysig festlokal för 400 personer?

Nja... Det här är en del av lokalen som användes för välkomstmingel. Man kan väl säga att sångerskan längst bort klarade sig bra utan kravallstaket...

Men här i hörnet var det lite mer livat!

Här är maken i samspråk med Lasse "Hejdlös" (jo, han kallade sig själv så) som skickar varma hälsningar till Lasse Eriksson som han tydligen gjort lumpen tillsammans med på Värnpliktsnytt! En glad prick!


Nu har vi kommit in i den del av hallen som användes som festlokal. Här skulle middagen vara och 22.30 skulle den fortsätta i en annan lokal. Scenen var också riggad med instrument så vi hade våra förhoppningar på bra underhållning eftersom tidigare fester har hållit hög klass med Galenskaparna och andra namnkunniga entertainers!


Och här trodde vi att det skulle komma nån kul konferencier - men det var bara kommunalrådet som hälsade alla välkomna till Trollhättan... Zzzzz....

Ja, man kan nästan se på ansiktsuttrycken att det inte är någon höjdare...

Det var däremot förrätten som nog var det bästa på kvällens middag. Alla fick en burk med färska räkor och lite grönt. På en assiett låg ett gott bröd och en liten strut med dressing som man kunde rippla över. En del gjorde räkmacka och en del åt räkcoctail med bröd till. Trevligt, pyssligt och väldigt gott!

Varmrätten bestod av långsamkokt kalvbringa och potatisgratäng. Det var väl sådär... Köttet blir ju jättemört men vi fick stå i kö och hämta maten och potatisgratäng blir lite lunch- eller skolbespisning... Ja, middagen kostade ju 600:- så lite krav kan man väl ställa!

Tre desserter där chokladmoussekakan var bäst och panacottan inte smakade något alls. Tur att vi hade gott sällskap och väldigt trevligt tillsammans!

Här hade det gått tre timmar av middagen och någon underhållning hade vi inte skådat... Tjejen från föminglet hade den otacksamma uppgiften att sjunga långsamma och lite deppiga ballader under tiden vi åt och ordföranden för Årets Bild greppade micken då och då för att avisera något pris eller påminna om något. Man saknade verkligen en konferencier eller någon som kunde hålla upp stämningen! De aviserade också att  det skulle bli underhållning och "åka av" på någon timme...

Ja, ni förstår kanske att vi gav upp och passade ett tidigare tåg. Nästa skulle gå ett par timmar senare och det kunde ha blivit en låååång väntan... Jag är ju egentligen inte särskilt svårroad och tycker att man borde ha fått upp någon typ av stämning innan 22.30...

Här väntade vi på tåget och tackar Tusen gånger de här fantastiska ungdomarna för att vi fick en helkväll tillsammans! Det var det bästa av allt! Ja, prisutdelningen har jag ju redan höjt till skyarna och den skedde ju innan middagen.

Idag har det varit underbart väder även i Göteborg även om det blåste en del. Maken startade upp dagens med en löprunda och jag valde att ta min i afton innan middagen. Bra kyrkogård att springa runt i här bredvid... Och trillar man av pinn så ligger man bra direkt! Haha!

Vi åkte sedan in till stan och gick runt i lite inredningsbutiker. Ja, ja... nån klädaffär blev det väl också! Här är vi inne på Artilleriet som har mycket kul saker!

Emilia hittade en lampa som hon ville att pappan skulle tillverka! Ja, han är ju ett riktigt ljushuvud så varför inte?

Fina lampor hängde det i fönstret också! Kul glödlampor som man kanske måste gå och inhandla? Bra tills de går sönder... Haha!

Paus för kaffe och lunch hos Fröken Ohlsson!


Åt en sallad med bakad chèvreost som var väldigt god!

Nu har vi myskväll hemma och ska se kvällens avsnitt av "Brottet"! Skööööönt! Det tar på krafterna att vara ledig...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0