Ingen lek!

Otroligt nog var jag vaken först idag! Kan ha en del att göra att en shoppingtur i Haparanda väntade... Haha! Nöjd ändå att jag slog upp mina ljusblå redan 06.30! Det ni! På en lördag dessutom!

Luleå by morning! Utsikt från en balkong på Malmudden!

Det är så trevligt att hälsa på Oskar och Lisa! Vi satt uppe länge igår och surrade mera innan vi kom oss i säng. Jag gillar verkligen att man får känna sig så hemma när man hälsar på både i Göteborg och Luleå - det känns faktiskt som om båda barnen uppskattar att man kommer och det är ett gott betyg på en fungerande relation! Själv blir man ju också så där överfylld av kärlek när man ses! Den liksom svämmar över... <3

Jag introducerade alla i de nyttiga drinkarnas värld och mixade ihop denna som komplement till frukosten! Bra att grunda ordentligt när man ska shoppa... Det är ju faktiskt ingen lek! Haha! Sedan gick jag ut för att starta bilen, ta en cigarett och ta några bilder på de frostiga träden. Jag var dock inte ensam...

Haha! Maken smög sig på och tog denna "varmrökta" bild... Snyggt! Not...

Sedan åkte vi norrut och var framme när de öppnade varuhuset. Man vill ju inte gärna missa något... Och ganska snabbt blir man ju hungrig igen. Det måste bero på den goda maten...

Oskar och Lisa klämde en köttbullar i gammal god stil! Ja, det är faktiskt väldigt gott!! Kan bero på att man får precis vad man förväntar sig... :)

Och där fick jag syn på maken! Inte helt olik min fotostil... Haha! Bara cigaretten som fattades.

Ja, man tar ju mycket bilder när man får ha så här trevligt sällskap. Sedan är det ju en ganska skämtsam stämning och Oskar bidrar gärna till lite humoristiska inslag. När vi närmade oss sovrumsavdelningen så hörde vi: "Vet ni...?",  "Hörrni..." Ja, det var värsta Ernst som hade tagit plats:

Vakna till en bättre dag... Han skulle bara ha varit barfota! Haha!

Här hade jag tänkt samla alla framför spegeln. Lättare sagt än gjort! Men kul! Ja, några timmar senare hade vi kommit fram till kassan och betalat första svängen. Sedan skulle ungdomarna också ha en byrå så det blev en sväng till! Då var det dags för ett nytt sug i magen!

Grillkorv med bröd i kassakön uppskattades! Trots att IKEAs korvar har skinn som mest liknar papper... Men är man hungrig är det rena fyndet! Den här affären är rolig men tar på krafterna!

Och maken... Hallå, var tog du vägen? Jaaa, det är han som syns svagt bakom våra vagnar... Haha! Jo, han fick också korv!

Hemkörning till Luleå med dessa båda fina! Sedan fortsatte vi vidare hemåt. Så roligt att hälsa på men vi avstod ändå att äta middag i Luleå igen eftersom man blir såååå trött innan man är hemma. Nu gick hemfärden bra och när vi kom fram skickade Lisa första bilden från deras fynd till nya hallmöbeln:

Så fiiiint ni har gjort! Möbeln blev jättefin och papporna ska ha en stor eloge för snyggt arbete!


Vi avslutade med en lättare middag ikväll men sallad på spenat, pak choi, paprika, tomater, parmaskinka, haloumiost och en nötcrème som vi även hade i lasagnen i onsdagskväll. Gott och precis lagom tung mat efter en dag  men mycket tid i bilen.

Nu ska jag landa i soffan och inte göra så mycket mer. Känns bra att vi har söndag kvar att stöka lite här hemma! Ha en bra fortsättning på helgen alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0