Igång igen!

Låg kvar länge i sängen i morse och njöt av att inte behöva stiga upp så fort. Jag har ju jobbat idag men det var inget som behövde göras direkt på morgonen och det är alltid skönt! Känns ändå bra att vara igång igen. Nu har vi mycket som ska göras fram till vårt gästspel i Stockholm och inför kommande uppdrag den här helgen och nästa. Bara att sätta igång!
 

Därför blev det ett informationsblad (nej, inget nobelpris) som vi kommer att skicka ut till olika grupperingar av utflyttade Skellefte- och Pitebor. Vet ni någon som kan vara betjänt av info så kommentera gärna! Biljettförsäljningen är igång och idag öppnade också biljettkassans telefonservice efter att ha varit stängd under helgerna. 08-14 35 75 är numret. Man kan också boka biljetter via www.scalateatern.se
 
Jag har också hunnit en sväng ner på stan eftersom det blivit ett hål i min favoritkofta och den ville jag gärna ersätta. Nu blev det inte så lätt som jag hade hoppats men bra ändå. Var med andra ord tvungen att köpa en storlek mindre och man kan ju alltid hoppas att det funkar... Verkar dock som om det är Belindas år den här säsongen! Eller vad säger ni om det allra senaste som kommit hem på H&M? Mycket leopard blir det...

Har också fyllt upp matförrådet och på Maxi fanns det nu fina vita äppellådor! Något för er Oskar och Lisa? Och trots att vi just kommit hem från "Fish & Chips"-landet så blev det fisk idag. Nog så god faktiskt.


Torskrygg, kokt potatis och kall sås! Smakade bra och går under kategorin "lättlagat till vardags". Upptäcker att jag heller fräser på en bit fisk än att jag steker falukorv... Times are changing - och som tur är till det nyttigare!

Och nu blir det lite återblickar på London igen! Vi fick ju inga biljetter till Les Misérables men upptäckte att den kommer som film på bio med bl a Russel Crowe (och bara det är ju en anledning att gå och se den). Vi ska försöka ha en återsamling när den kommer på bio här hemma. Får väl bli ett besök på Bishops i anslutning till detta för att få den rätta stämningen!

Turerna med "Hop on/hop off"-bussarna är verkligen ett bra sätt att se stan och få en liten överblick på kort tid. Tyckte dock att de kunde ha haft ett lite informationshäfte i anslutning till detta. Det fick man i både Paris och Barcelona och det gjorde att man kunde läsa lite på vägen för att vara mer förberedd på var man skulle hoppa av.


Här frågade vi istället killen som sålde biljetterna och det här var en rolig och glad prick som ursprungligen var ryss. Vi ville gärna veta vad han rekommenderade eftersom vi inte hade tänkt hoppa av överallt. Towern var något vi absolut inte fick missa och besöket där blev både intressant och lärorikt så det var helt rätt!


När vi frågade om vi skulle se St Pauls Cathedral så svarade han: "Har ni sett en kyrka någon gång?" Jo, det hade vi ju. "Men har ni betalat 15 pund för att gå in i den?" Näääe... "Det är det som är skillnaden!" Haha! Ett bra sätt att sovra lite! Tack Aleksej!


Mest överraskande under turen (som vi gärna vill se från taket för att kunna ta lite bilder) var att maken plockade upp medhavd mössa OCH halsduk!!! Det har väl aldrig hänt och det hade inte ens jag... Därför fick jag också en rätt intressant frisyr... Åker man till London nu så kan det dra lite kallt trots att det är plusgrader.

Men man fick som sagt var se mycket! Garfunkel's restaurang! Men jag tror att det var en kedja och att det inte hade särskilt mycket koppling till artisterna. Eller?

Jättestor fruktbutik! Tur att vi inte stannade. Maken hade nog kunnat se på deras
olika äpplen länge...

Intressant sightseeingfordon...

Och London Eye igen! Tänk att jag varit längst upp...

Kul konst på väggen!

Och intressant arkitektur! Det här nybyggda lägenhetshuset var klart annorlunda! Lägenheterna var heller inte så billiga. Utgångsbudet var 35 miljoner pund...


Skiljde sig en hel del från de mer traditionella husen! Det här var very english!


Avslutar den här sessionen med bästa bilden! Eller vad säger du Oskar? Lika oskarp som den jag en gång tog i Bonnstan...

Nu blir det TV om norrlands riviera: Piteå och havsbadet! Skickar en extra grattishälsning till Emilia som fått veta att butiken blir ombyggd och utbyggd nu i februari och att hennes ansvarsområde bara kommer att öka! Kul för dig gumman! Tack för idag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0