Tabata!

Ja, det låter nästan som ett stridsrop men är alltså intervallträning -  korta maximalintensiva 20 sekundersintevaller som följs av 10 sekunders vila. Intevallerna upprepas 8 gånger för varje övning. Jobbigt men smärtsamt skönt! Ja, det är i alla fall vad jag ägnat mig åt ikväll. Och så har jag skrattat också! Vi är en så härlig grupp som gillar att träna men också att beklaga oss... Haha!

Idag fick vi värma upp med att trampa runt på spikmatta... Det tar ont! Ja, man blir väl tåligare med tiden men nog känns det! Idag gick det förvånansvärt lätt både för mig och en annan av tjejerna. Hon gick så långt att hon ville märka sin matta för att kunna välja samma nästa gång! Och ett sånt uttalande måste givetvis kollas upp:


Ganska snart stegade ytterligare ett par fötter fram för att testa om just den här mattan hade fått taggarna nedslipade eller nåt...


Men nej. Samma smärta! Bara att kliva tillbaka till sin egen!


Den enda som skuttar på som om hon stod på golvet är vår "träningsfröken" Anki! Ja, vi kallar henne fröken ibland och turas också om att fjäska och visa oss duktiga! Haha! Roliga samlingar där man nästan glömmer att man jobbar hårt eftersom det är så härlig stämning! Men vi får slita och det tackar vi för! Det behövs - åtminstone för min del!

Annars har det mest varit pappersjobb och annat tekniskt fix inför Stockholmsturnén. Kan man kalla det turné när man bara spelar en föreställning? Åjo, det får vi allt göra! Vi har fortfarande platser kvar och nu återstår knappt två veckor innan det är dags. Så skynda på alla som ännu inte köpt biljett! Vi vill ju att så många som möjligt ska komma och se! Gå in på Scalateaterns hemsida: http://www.scalateatern.se/index.php?id=208 
 
Håller också på att lista kostnader och just nu är vi väl uppe i så pass mycket pengar att jag inte riktigt vill tänka på det. Ser istället fram emot att vi kanske kan kränga lite fler biljetter så att skratten får eka över hela huvudstan'! Det är ju det som är det viktigaste! Imorrn blir det lite presskontakter och andra utskick varvat med möten och planering inför kommande event. På fredag spelar vi också i Robertsfors och där är det i alla fall utsålt (lite drygt) just nu. Kontentan av detta är alltså att vi ännu (ja, jag säger ännu!) har svårt att slå igenom helt i Stockholm men att vi är djävligt stora i Robertsfors! Haha!

Kommentarer
Postat av: Bengt å Britt

Vi kommer!

2013-02-11 @ 23:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0