Hej söndag!

Du ser rätt bra ut än så länge! Sovmorgon (självklart!), soffmys och träning med en mil på cykeln (nytt pers!) och lite efterföljande övningar! Nu är duschen avklarad och jag känner mig piggare än nånsin! Nice!


Inspirerad av andra Facebookare gjorde jag en brunchlunch med bacon och äggröra - gott! På TV:n åks det skidor för fullt och jag ser fram emot en prommis till handelsområdet. Kanske blir det ytterligare en kaffe på Waynes?


I övrigt så började vi prata om sommaren och tittade tillbaka på bloggen för att återuppleva fina dagar tillsammans med barnen! Här ser ni min glada familj på bild från sista dagen i juli förra året.

Vi tittade också tillbaka på den fantastiska brunchen på Casinot som vi gärna vill uppleva igen! Nu ska vi ju ner till Emilia i mars så det kanske får bli en gemensam måltid där? Vad säger du gumman? Kanske kan vi också få träffa din nya kärlek? Jo, det har officiellt erkänts ett förhållande på Facebook (detta fantastiska nyhetsorgan! Haha!) så vi ser fram emot att få träffa honom!

Hos Oskar och Lisa har det gått hårt i natt och någon har anlagt en brand i grannhusets trappuppgång! Fy fanken! Någon har också eldat lite papper nere i deras uppgång och det känns verkligen inte kul! Dags att de sätter in dörrkoder nu och låser på nätterna. Nu var det bara trappuppgången som blev rökskadad och svartbränd men ändå! Det blev också en påminnelse för dem att byta batterier i brandvarnaren... Ofta ska det ju hända något innan man kollar ordentligt. Nu påminner jag alla om denna viktiga åtgärd!

Nej, nu  blir det prommis! Ut i det grå vädret! Hoppas hitta lite nya vita tulpaner så att man får tillbaka vårkänslorna igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0