3 dagar kvar...

Nu går det undan och idag har det varit ännu en effektiv - men rätt arbetsam - dag! Den är nämligen inte slut ännu... Åsa kom redan före nio i morse och sedan dess har vi varit på Nordanå, packat in våra kläder och repat, repat och repat... Vi borde väl börja kunna allt vid det här laget men då börjar vi ändra... Ja, vi vill ju att det ska bli bra!
 
Åsa har alltid så mycket saker med sig... Hela logen blir fullproppad på en enda gång!

Själv är jag mer sparsmakad... Det jag slutligen ska använda ligger i påsen!

Mycket som ska falla på plats idag. Musik, koreografi, nivåer på ljud, bilder och så har ljussättaren programmerat hela dagen. Imorrn ska vi få se hur det blir under genomdraget som vi först ska ha efter lunch och sedan också på kvällen för några inbjudna "tyckare"! Kul!

Här är jag i telefon med en av våra filmare som vi vill ska komma till Luleå för att filma lite material till en kommande reklamfilm. Allt ska göras den här veckan!


Peter har fortsatt med proj-jobbet och här har han möte med en av killarna på Mewell som ska göra ett nytt stativ - allt för att det ska bli lättare att turnera med.

Peter kan ju allt möjligt! Vi har ett alldeles fantastiskt ljud med helt nya grejor, han lägger stämmor på flera av våra låtar, han ska för första gången också lära sig att köra ljuset... Sedan är han ju både positiv, ansvarsfull och trevlig också! Vi kunde inte ha fått det bättre!!!

Efter repet åkte vi hem för att äta och sedan iväg igen för en sista gemensam sånglektion! 

Finaste Alma fastnade på bild även idag! Hon satt egentligen i musikrummet för att se på film (och ville vara ifred) men hon ändrade sig ganska snabbt och visade upp lite nya grimaser! Det gjorde även Åsa! Haha!

Sedan gick hon ut med pappa för att lysa i mörkret med sin nya prinsessficklampa! Funkar även bra i ögonen... Hon är ett under den där ungen. När vi var klara ville hon att vi skulle ha lite konsert och sjunga yeah, yeah... Det kan man ju inte säga nej till!


Kvällens stora publik! Alma skötte också ljussättningen! På sig själv... Och vi fick godkänt! Så bra att vi fick sjunga samma sekvens tre gånger! No bad!
 
Nu har jag suttit och gjort om alla bilder i rätt format och ska färdigställa programbladet. Sedan blir det sängen. Lång dag imorrn också men nu lääääääängtar vi efter publik! Ska bli så otroligt roligt med premiär på fredag!!! Bra jobbat alla idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0