Honey, I'm home!

Ja, så började väl en tv-serie med ett par mänskliga krokodiler? Eller var det dinosaurier? Nåja, på den tiden var det också det vanliga ropet här hemma. Idag får jag återuppliva uttrycket när jag med glädje nu återkommit till gamla Skellet! It's good to be back! Men vilket regnande...
 
Bra dag ändå! Startade med hotellfrukost - hur skönt vore det inte att ha en sådan uppdukad hemma varje morgon? Man skulle i alla fall aldrig hoppa över första måltiden!

Därefter lämnade vi Umeå och åkte vidare till Vindeln där vi idag spelat matinéföreställning! Inte samma bekvämligheter som på en teater men det fanns toa, ett stolsförråd att byta om i och lite skärmar att täcka in scenen med! Funkade faktiskt!

Här är bygget uppe på det plana golvet framför läktaren! Inte samma känsla att spela på golvyta i samma nivå som publiken men det gick riktigt bra! Mycket folk och glada människor som var tacksamma över att vi valde att komma till deras hemort - som är den minsta på turnén! Men vi har varit här och jobbat tidigare och mött så positiva människor att det kändes rätt!

Lite trötta var vi nog allihopa! Men hur Anna kunde vila med ett armstöd under magen vet jag inte... Men hon är ju ung!

Föreställningen gick alldeles utmärkt och folk skrattade gott även här! Skönt att vara färdigspelad före klockan fem när man skulle packa ihop och åka hem igen! Här är det mesta rivet och nu undrar ni säkert var Fjällström har tagit vägen? Hur snabb var han idag?


Så hääääääär oskarp... Nej, förlåt, snabb ska det vara! Suveränt bra jobbat med tekniken av både Peter och Anna! Vi var i och för sig aldrig rädda...

Nu har vi landat hemma, Åsa har fortsatt vidare till Piteå i detta evinnerliga regn och jag väntar på mess från Peter som skulle rapportera hemkomst. Han körde ju släp och hade inte samma möjlighet att stampa på gasen längst den krokiga vägen mellan Vindeln och Burträsk... Det hade i och för sig inte jag heller. Kolsvart och regn är inget drömföre... Men vi kom oss hem och imorrn ska jag nog bara sova! Nöjd och glad över att allt gått så bra!

Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0