Hälsningar!

Eftersom släkt och familj är lite utspridd just nu så kommer här en blandning av hälsningar från Skellefteå och Uganda! Först vill jag tacka alla som röstat på mina glasögon! Nr 4 och nr 5 ligger bäst till just nu! Kan bli båda!

Till familjen skickar jag stora kramar och berättar att jag var på Indoor Walking igår! Jag sätter in bilden från artikeln igen eftersom jag var långt ifrån den här pigga uppenbarelsen när jag kom hem... Springa är ju bra men på crosstrainern använder man hela kroppen på ett annat sätt. Jag var med andra ord ursvettig!


Imorse var det vitt ute och svinhalt på alla mindre vägar! Nu har det dock regnat och jag tror inte ens att jag behöver skotta bort det vita. Snyggt mönster var det i alla fall i träden! Som långa snöflingor! Och när jag säger imorse så menar jag tidigt. Jag plockar numera vuxenpoäng och har stigit upp vid 7 två mornar i rad! Lite omväxlande mot söndagens 13.00...


Inte ens katten ville gå särskilt långt när jag släppte ut henne... Nu borde hon dock vara på gott humör och skita friskt eftersom jag just rengjort kattlådan och bytt sand! I övrigt har jag tvättat och plockat och vattnat blommorna. Ja, ni fattar. Bara roliga saker!

I fredags åkte ju maken till Uganda för uppdrag åt Norran. De kom fram först till lunch i lördags och det här var första bilden jag fick: (den med stödstrumporna och myggnätet väljer jag att inte visa...)

Vy från Kampala! Lite ruffigare än i Sverige men 30 grader varmt! Det har kommmit en del regn men mest på kvällarna tror jag. Vi messar mest och det blir kanske inte alltid så utförligt om vädret...

Och här ser ni män i arbete: "Boda-Boda motorcykeltaxi" såg livsfarligt ut och maken valde apostlahästarna. Men nu verkar det som om de tagit en tur i alla fall. Lite svårt med transporter där. Annars tror ju jag att maken kan gå hur långt som helst...

En annan aspekt är att allting tar lång tid där. Mycket väntan, upp till två timmar på mat och ännu mer på transporterna som ibland inte ens dyker upp!

Inga flodhästar, krokodiler eller gorillor har de sett ännu men väl en skalbagge modell XXL på rummet... Huga! Vad är det för fel på flodhästar?

Och igår var det full fart! Speedboat på Nilen! Man kan nästan se farten på frisyren! Hur som helst verkar det vara en upplevelse att vara där men han har inget emot att komma hem heller... Och det är ju bra!

Jag har fått hus- och kattvakt i helgen av fina grannar så Skrållan kommer nog att bli mer omskött än om vi hade varit hemma... Förra gången fick hon skinka och specialköpt pastej... Haha! Torsdag bär det iväg till Göteborg för min del och några härliga (men regniga?) dagar i Göteborg!
 
Kram på er alla!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0