Bananer...

Ja, det är bra att ha en man som är bortrest och skickar bilder när man inte varit utanför dörren själv... Haha! Därför kommer ett par glimtar från Jinja i Uganda:


Stort land men ynkligt små bananer!

Vad har frukten som importeras hit fått för tillskott? Viagra? Eller har jag bara jädrigt små händer?


Nåja, det kan ju vara den här Ugandiska apan som har käkat upp alla stora...

Som ni ser får jag bara viktig och nyttig information från Afrika och det gillas skarpt! Inga sjukdomar, rånare, felåkningar eller usla hotellrum. Så långt verkar allt gå alldeles utmärkt! Förurom bananerna då... Till Ulfarna (ja, det är 2 x Ulf som åker) så har jag hälsningar från Jeanette! Och just nu även från mig! Hoppas att dagarna flyter på! Här hemma är blommorna vattnade, vattnet till värmepumpen tömt och golven dammsugade. Det går med andra ord att komma hem snart - såvida inte Skrållan har fest så fort jag åker... Hon är lite lynnig nu. Ska prata med kattvakterna så att de håller koll.


Vi har gosat rätt mycket men hon gnäller... Saknar förmodligen husse! Hoppas det!

Mest oroad är jag faktiskt över att det beror på att jag bytt till en helt annan kattsand... Den är vit och verkar vara mer hygienisk. När jag hade tömt bort den gamla, rengjort lådan och gått ut med soporna så läser jag på påsen: "Din katt kan vägra att gå på lådan med den nya sanden. Strö därför ett lager av den gamla använda sanden ovanpå för att vänja den...". Inte fanken går jag till soptunnan och hämtar in den där äckliga påsen igen! Man får ju ha gasmask! Återstår att se vad som händer under natten. I värsta fall får jag väl skaffa gummihandskar och ansiktsmask imorrn...

Nu blir det sängen! Hade tänkt packa men det är ju en dag imorrn också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0