Sundsvall!

Inte kul när väckningen ringer 05.45... Men det gick det också! Vi kom oss iväg enligt planen före 07.00 och fick sällskap av underkylt regn ned till Ö-vik. Nu körs det ju en del på E4:an så det var mest blött - förutom på en vändplats där vi skulle byta chaufför... Glashalt! Förstår att det har varit en olycksdrabbad dag på småvägarna. Har i alla fall hållit hastigheten och det är lite ovanligt - men nyttigt för bensinförbrukningen! Inte ofta min bil går på 0,8!
 

Resa till Sundsvall kräver alltid ett stopp i Övik och idag blev det varm macka, smoothie och kaffe! Gott!


Snabbt iväg igen och här kör vi över Vedabron! Nej, det är inte jag som kööööör...


Framme på teatern i Sundsvall och där möttes vi av superfina tekniker som hjälpte oss med bygge, ljus och ljud! Kanonkillar! Här ser ni ljudteknikern Håkan som riggar medhörning. Vi undrar om han trodde att vi skulle ragga upp honom direkt eftersom han presenterade sig och sedan berättade att vi kände hans svärmor... Hmm... Hur som helst Barbro så har du lyckats utmärkt i valet av svärson! Haha!

Och här har ni scenchefen Nisse! Ja, han är lite kort... Men duktig på att slå klackarna i taket! Eller... En bra människa det här också! Gänget kompletterades med Claes på ljuset och så hade vi allt vi behövde! Tusen Tack!


Själv såg jag till att bildspelet fungerade och att rollupen kom på plats!


Vi spelar på Sveateatern som är en f d biograf. En av de äldsta i Sverige! Det välvda taket var fortfarande superfint!


När vi riggat klart blev det paus för mat och vi gick till ett fint, ekologiskt café som levererade idag! Åsa hade dock vissa anmärkningar på att delar av ljuskronan hängde... Men det finns ju en mening med allt:


Man kan ta lite indiska porträtt! Haha!


Och leveransen idag var en kanongod renfilé med rostade rotsaker couscous, grönsaker, svamp och gott bröd. Superfräscht och billigt!


Sedan tillbaka igen för ett teknisk genomdrag med grabbarna, smink, ombyte och sedan kom publiken! Vi minglar alltid lite innan och det är kul att träffa alla!


Hade också turen att få krama om Ola Theanders söta och trevliga dotter Moa! Så roligt att äntligen få träffa dig!


Håkan var redo på mixerplats, klockan slagen och det blev dags att köra igång!


Fullsatt och festligt! Glad och trevlig publik och föreställningen gick fortare än vanligt då vi varit tvungna att korta den till en timme för att passa teaterns After Work och Lunchteaterform. Men det funkade bra det också! Kul att träffa regissören Martin Lindberg som jobbar med Scenbolagets Julshow. Han var supernöjd med oss och det känns riktigt roligt! Någon recensent såg vi inte till men kommer visst imorrn. Bara att skärpa sig igen då! :)


Avslutade kvällen med att gå och äta igen (jo, det verkar nog ofta men man behöver både lunch och middag). Vi fick sällskap av Åsas kompis Arne som bor här nere!

Nu ska jag lägga mig tidigt, läsa lite och sova som en stock! Tack för idag Sundsvall! Kul att få komma hit!

Kommentarer
Postat av: Moa

Kul att ha er i Sundsvall! :D Välkomna tillbaka när som helst. Och ooh, jag ser att ni var på Tant Anci & Fröken Sara. Fint, fint. :)

Svar: Tack Moa! Så kul att träffa dig! Och det där caféet var ju suuuperbra! Kram!
monicalindgren.blogg.se

2012-11-15 @ 07:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0