Sundsvall - Umeå - å hem!

Lång dag även idag! Startade dock upp med hotellfrukost och det är ju alltid både gott och trevligt! Vid tio var vi tillbaka på teatern igen för att ställa i ordning, soundchecka, sminka och byta om! En timme senare var publiken på plats och vi började så småningom vårt sedvanliga mingel!
 

Fullsatt även idag men en lite äldre publik. Vi funderade om de skulle tycka att vi var för fräcka men det hade vi inte behövt oroa oss över! De skrattade lika gott och var med på noterna!


Våra fina tekniker Håkan och Claes skötte det praktiska och allt funkade lysande även idag! Kul att få jobba med er grabbar!

Och föreställningen var nog ännu bättre idag. Både Scenkonstbolagets VD och en recensent från Sundsvalls tidning var där så vi får kanske läsa några rader i morgondagens tidning - eller på webben. Nu spelar det väl inte så stor roll vad det står eftersom publikens reaktioner är de som väger tyngst men det är ju alltid kul att få bli bedömd när man tycker att det funkar bra och man har lagt ned mycket jobb.

Roligast var ändå den äldre damen som kom fram till mig efter föreställningen. Hon måste ha varit över 80 år gammal, gick med käpp och tog god tid på sig innan hon bad att få komma fram och tacka för föreställningen. Ja, vi tog i hand och hon tittade på mig och sa att "det här var det roligaste jag har varit med om! Tack ska ni ha!" Så fint! Hon fick stora kramen och det känns bra att ha gjort en annan människa så lycklig!
 
Men alla gillar ju inte allt. En av servitriserna hyllade föreställningen, ville ge Belinda nobelpriset men sa också att det enda hon inte gillade var "folklustspelet"... Jaha? Alltså tanten, (d v s Emma)! Jojo! Där fick man på skallen! Men å andra sidan var hennes enda exempel på en rolig historia i föreställningen en del av Emmas monolog... Haha!


Sedan var det bara att packa in allt i bilen, styra kosan norrut och efter ett kort stopp på IKEA (ljus och servetter) och bensinpåfyllning i Ö-vik så kom vi fram till Umeå några minuter före sju då föreställningen på Sagateatern skulle börja! Vi hade bokat biljetter till 1 2 3 Schtunks improviserade uppsättning om Mozart!

Såååå bra! Lasse Beischer var den drivande skådisen och han är bara så bra på det här! De tar också in publiken på ett underbart sätt och t o m upp dem på scenen!


Här har de lyckats få med sig ett par killar som fick spela Haydn och Bach under en tripp till en musikfestival... Kul! Killen längs till höger hade dock ingen större motorik...


Ja, ni ser ju här! Alla hoppar... utom en... Hur som helst var det en kanonföreställning, Åsa fick också komma upp på scenen och en karl på första bänk var så överdrivet intresserad av att få komma upp att det nästan blev pinsamt... Men i övrigt var det välspelat och väldigt roligt!


Vi träffade också Lillemor och Helena som var där! Kul! Åsa drabbades av blodsockerfall och fick lov att köpa en macka... Ja, ni ser ju att hon är lite grym i ögonen. Kan lova att det gick över direkt hon hade svalt den!

Det har varit ett par fantastiskt roliga och lite ansträngande dagar men klart värt jobbet! Det ska väl kanske vara lite ansträngande att jobba? Nu väntar sängen och det ska bli såååååå skönt att få sova!

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag läste recensionen i Sundsvalls Tidning idag; det var bra recensioner på en bra show! Grattis till det! Ska jag skicka upp en kopia till pappa, så kan han ta med den till dig?

Svar: Jaaaaa! Du får gärna köpa två tidningar och skicka till mig, Sommarstigen 16, 931 51 Skellefteå. Jag kan skicka pengar!
monicalindgren.blogg.se

2012-11-16 @ 11:11:23
Postat av: Moa

Jag fixar det! :D Räcker det med bara det där ni är med? Urklippen, menar jag. Det blir billigare än att skicka hela tidningar.

Svar: Ja, det blir toppen! Klipp hela sidan så att man ser den i ett sammanhang! Tuuuusen Tack! :)
monicalindgren.blogg.se

2012-11-16 @ 14:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0