Godmorgon?

Nu är det lite upp och ned med dag och natt... Somnar sent och vaknar efter två timmar... Lite väl kort sömn. Det är tur att jag kan somna om på morgonkvisten igen! Säger gärna hejdå till både fullmåne och förkylning som verkar turas om att irritera mig! Fortfarande seg i skallen och slemmig hosta (lät inte fräscht det där...). Kanske blir det träning ikväll. Kanske inte. Just nu kanske inte.

Men jag ska i alla fall försöka jobba några timmar eftersom jag verkligen behöver det! Har blivit inbjuden att hålla föredrag om mitt företagande på en inspirationsdag för kvinnor på onsdag under temat "Våga! Vill! Dröm!". Ska bli spännande att se om jag kan hålla låda en timme... Haha! Ser att min krönika är publicerad och finns här för den som vill läsa: http://www.skefor.se/modules.php?name=Content&op=showcontent&id=8

Imorrn ska jag åka till Norrlandskliniken i Umeå för att börja en snarkutredning. Inte heller särskilt fräscht men något som jag behöver göra för både sömn och hälsa. Fredag har jag uppdrag för Ortopeden i Piteå vilket också kräver lite skrivjobb. Och sedan ska jag skriva lite roliga texter, klippa mig och gå ut med soporna och laga mat och... ja, ni fattar! Det kommer att rulla på!

Gårdagens fantastiska norrskensbild (Haha!) har fått ett magert gensvar vilket jag har full förståelse för. Den var verkligen urkass. Här kommer makens snabba som blev betydligt bättre:


Jodå, här ser man faktiskt norrskenet! Och ingen bilantenn!

Han är snäll med mig och har också piggat upp mig med en hemlagad lunch:


Uppstekt palt! Gott och, som min pappa skulle säga, näringsrikt! Haha! Jag måste ju bli frisk som en nötskrika efter dessa mängder av grönsaker och vitaminer... :)

Nej, dags att dra igång på allvar! Synes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0