Glad Midsommar!

Så härligt att få vakna till en solig och skön Midsommarafton! Värmen har väl kanske inte hållit i sig hela kvällen men den här sommaren får man nog vara väldigt nöjd med en dag som denna! Och vädret har betydelse. Allt blir liksom lite enklare! Saknar lite våra dagsutflykter till Mora i Burträsk där vi förr om åren gjorde midsommarstång och åt med hela makens släkt. Det var länge en tradition men nu är vi mer spridda för vinden och några av de äldre deltagarna finns heller inte kvar. Ägnar dem en särskild tanke idag!
 
Började med lite jobb och mätning inför kommande kostymprovningar till TV-serien "Skrotarna" som jag ska vara med i. Kul med ett sånt projekt! Nytt och spännande! Har inte fått något manus ännu så jag vet inte hur stor eller liten min insats blir men det känns som en rolig utmaning! Filmdagar blir det först i augusti för min del. Sedan packade vi ihop oss för att åka ut till våra kompisars stuga vid havet! Underbart!
 

Här ser ni maken i fören på den flotte som tog oss ut till ön! Somrigt och härligt!


Värdinnan tog emot med flaggan i topp! Som det ska vara!


Jag gillar verkligen att vara vid havet! Fin sommarkänsla! Ibland vill jag så gärna ha en egen stuga men det är mycket jobb med det också - särskilt som vi inte vill flytta från huset. Därför är det extra roligt att få bli bjuden till en kväll vid havet med goda vänner!


Grabbarna tog igen sig en stund innan det var dags att börja med kvällens första utmaning!


Trädgårdsyatzy! Damerna mot herrarna i vanlig ordning!


Jag slog väldigt koncentrerat... Damerna tog hem första rundan! Vi vann visserligen bara med en poäng - men det brukar ju räcka... Haha!


Sedan var det dags för mat och prat! Vi fick en helt fantastisk kall buffé med kyckling, fläskfilé, sallader, såser och salsa! Hur gott som helst! Min tallrik såg ut som ett berg och får därför inte vara med på bild... Och potatischeesecaken som tillbehör var bara en dröm! Herregud vad vi åt och njöt! Tusen Tack för all den goda maten! Och till dessert kom jordgubbarna fram. Jag trodde ju att jag var mätt men efter en stund så lyckades man trycka ned även detta! Imorrn måste jag nog späka mig...


En härlig kväll med sol och många goda skratt! Det förlänger livet!


Sedan tog vi en promenad i omgivningarna och kikade på solen som höll på att gå ned. Här utanför ligger Kärleksön! Fint namn!


Vackert! Men vi skulle ju tillbaka igen! Grabbarna ville ha revansch...


Jag hade tur och slog bra även den här gången! Utbrast: "Så här mycket sex har jag inte fått på länge!". Svaret från de övriga dröjde inte: "Njut!" Haha! Ja, det gjorde nog alla tjejerna eftersom...
 
 
Vi vann!!! En förkrossande seger den här gången! Känns bra! Haha!


Men vi fortsatte spelandet. Nu kom också kortleken fram!


En del såg lite bekymrade ut men vem tror ni vann?


The Queen! Men tiden går fort när man har roligt och efter några timmar var det dags att börja åka hem! Tusen Tack för en trevlig Midsommarafton! Det här gör vi mer än gärna om!!!


Men ni ser ju att vi blev lite trötta. Dags att knyta sig och se fram emot en ny fin dag imorrn!


Ha en fin fortsättning på Midsommarhelgen alla människor och njut av livet! Det går inte i repris!