Dubrovnik - 50!

Ja, så har det då hänt! Somnade som 49-åring och vaknade som 50! Kan inte säga att jag känner någon större skillnad - ännu - så jag tror jag fortsätter som om ingenting hade hänt!


Men det är klart - man ser lite mer yrvaken ut! Är det medelåldern? Haha!


Maken hade fixat kaffe och dukat fram gofrukost i solen! Jag hade bett om sovmorgon och det fick jag! Tills han väckte mig... Haha! Han är för snäll! På bordet låg också detta söta kort! Handväskor är ju min grej!


Och ett paket... Oooooohhh! Jag fick ju massor med presenter innan jag åkte och hade nog nöjt mig med frukosten men å andra sidan ääääälskar jag ju paket!


Ett superfint smycke från Thomas Sabo! Yin & Yang symboliserar harmoni! Och det är precis vad jag känner nu så här mitt i livet! För visst måste jag vara mitt i? Jag har alltså 50 snabba kvar! :) Jag blev hur som helst jätteglad! Det här passade mig som handsken! Han har god smak maken! Tusen Tack söta du!

Efter frukosten så packade vi för ännu en dag på stranden! Det var väl egentligen det jag önskade mig mest när vi bokade resan; Att bara få slappa och njuta av värmen på min födelsedag!


Och stranden var kvar, liksom satabåten som nu kommit tillbaka igen... Jag undrar om den är en hägring som dyker upp hela tiden? Vi skulle nog inte ha köpt de där små pillren på gatan igår... Haha!


Men det passerade också mindre farkoster - kanotklubben? En härlig dag med lagom stora vågor och skööön sol! Inget wifi som fungerade men jag har fått många meddelanden sedan vi kom tillbaka och det är också trevligt!


Den utmärkta strandrestaurangen levererar också direkt ned till solstolen och här kom ett fat med fräsch frukt! Underbart! Jag ska fylla år varje dag! Haha!


Men man behöver mat också så efter några timmar gick vi upp för att äta! Vi gillar vekrligen det här stället! Suveränt god mat och trevlig inredning!


När man dessutom får prata med finaste dottern bli man jätteglad!!!


En Ceasarsalld igen men den här gången med betydligt mer kyckling! Gött!


Maken tog en fajita som också var alldeles utmärkt! Bara plus i kanten!


Och idag måste det ju bli tårta! Den här med kokos och lime var underbar!


Vi gick också in för att kika och så här ser det ut där det också är nattklubb fram till morgontimmarna! Snyggt!


Tillbaka till solstolen och en titt på vågorna! Dags att kasta sig i!


Såååå härligt! Det är nog i alla fall 22-23 grader - inte varmast men skönt ändå!


Ja, t o m maken tog ett dopp! Jodå, han doppade sig till slut! Vi trivdes bra idag och det var det fler som gjorde!


Den här donnan hade bara ett tunt badlakan mellan sig och stenarna...


Men den här mannen, vars fru badade, såg ut att längta hem där han tryckte i skuggan! Stackarn... Mot slutet av dagen strömmade det in barn och det måste ha varit en hel skolklass som satte igång med ljuvliga hopp ned i vattnet!


Maken påstod att det var han som hade lärt dem det mesta men jag vet inte...


Annars var det min dag! Mellan stenarna låg det t o m ett M! Fiint! Men värmen tar på så nu är vi hemma på siesta. En sista bild från restaurangens fiskkyl innan vi gick därifrån:


Blivande rödingröra? Ett internt skämt till min syster... Haha!

Och tro det eller ej men idag tog jag trappan i en följd! Utan stopp! Men då var jag också svettig när jag kom hem! Lite vila, dusch och fix innan vi ska ut och äta ikväll! Vi ses!
#1 - - Maria:

Åh så underbart få läsa din blogg just denna helg, när vädret verkligen visar sig från sin sämsta sida. Njut av solen och värmen, Och ett Stort Grattis till dig, för att du tog alla trapporna, Nej självklart för att du fyller ÅR i dag, Hipp, Hipp.. Hurra, hurra, hurra HURRA

#2 - - Monica:

Tack Maria! Ja, det var verkligen rätt vecka att åka bort och rätt att fira på annan ort! Jag är supernöjd och tack för gratulationerna! Och för att du läser och kommenterar! Det är kul!