Rainy day...

En inte lika vacker dag men bra ändå! Hällregn periodvis och då gäller det att hitta på andra aktiviteter! Vi började med en lunchdate tillsammans med familjen Karlsson/Fallgren på Gothia Towers! Trevligt!!!

Här kommer världens finaste barn gående i regnet!
 
Och här världens töntigaste föräldrar i likadana reklamjackor! Tack Nordic Light! :)
 

Oskar och Ulf har tagit plats på 23:e våningen!

Tomas och Olivia! Olivia ser inte helt bekväm ut med utsikten...
 
Men det gick över! Här är hon mer trött på pappans utläggningar... "Men idag..." Haha!
 
Och här är Maggan som visst blir bra på bild! 
 
Tjejerna tog in en löjromstoast...
Och vi valde en XL räckmacka! Såååå god!
 
Hyfsad utsikt över Liseberg! Jättetrevligt att träffas! Vi surrade och pratade gamla minnen - väldigt roligt! Måste göra om detta snart igen!
 
Sedan gick vi på stan och shoppade/strosade (jag handlade faktiskt minst! Men hjälpte barnen med lite bidrag...). Här är vi inne på "Chili" och kollar in inredning. Oskar tycker det är nördigt med alla dessa uppmaningar på väggen som "Perfect", "Family" och "Love"...
 
Han gjorde därför en del förbättringar i inredningen längre bort i butiken! Haha!
 
Sedan kom hällregnet! Herregud vad det öste ned! Vi shoppade en micro till Emilia när taket gick sönder på Elgiganten i Nordstan och vi var tvungna att utrymma! Tur att vi hann köpa den nu när hon har bärhjälp! Vi hamnade alltså ute på gatan och en del blev upprörda över vattnet. Andra mer glada:
 
Det här gänget hoppade mitt i översvämningen! Haha!
 
Ja, nu blir det i alla fall indisk middag och kanske en film! Härligt! Ha det bra alla och jag håller tummarna för att det blir uppehåll under kvällens konsert!!!