Bruce!!!

Herregud vilken dag vi hade igår! Jag är fortfarande hög efter den helt fantastiska konserten på Ullevi! Jag inser också att 62 inte är någon ålder - åtminstone inte på Bruce Springsteen som höll igång i 3 timmar och 45 minuter!!! Vilken energi! Vilken man!!! Det är inte undra på att han kallas "The Boss"! Han äger verkligen! Ni ska få en kort rapport.

Här har Oskar också landat och familjen är på väg in till konserten! Underbart väder - vilket man tyvärr inte kan säga idag när det periodvis hällregnar... Tråkigt inför kvällens konsert.

Förväntansfull Monica har tagit plats och väntar på att Ullevi ska fyllas!
 
Jodå! Här har vi fått sällskap av 66 000 andra fans! Otroligt! Vilken stämning!
 
Ett myller av människor! Nästan overkligt många!
 
Ung och gammal samsades! Killen nedanför oss hade nog sin gamla mamma med sig - och vad killen med tröjtrycket tyckte om Bruce rådde det ingen tvekan om! "You wish you could be like him, but you can't!"
 
Så kom han då äntligen! Bruce himself! Vilken artist! Han är bara så magiskt bra och ger verkligen järnet! 
 
Han är också så bra på att ta en så här stor publik och får alla med sig! Man sjunger och vevar med händerna utan att tveka! 
 
Musikerna i E Street Band håller också otroligt hög klass! Vi saknade Clarence Clemmons men han fick mycket heder under konserten och hans efterträdare (som nog är hans brorsson?) togs emot med öppna armar! Mycket blås och det gillar jag!
 
Kungen!
 
Och här i södern så mörknar det under kvällen - men konserten fortgick! Skjortan var svettig redan efter första låten och när det hade gått två¨timmar så började han också springa på scenen! 
 
Men då och då tonade han ned, satt med gitarren, eller som här med saxofonisten, och sjöng en ballad. "Drive all night" gav rysningar... Oooooooohhhhh! Så magiskt bra!
 
Ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer. Det var bara så bra!
 
Mörkret gjorde att alla tände sina mobiltelefoner för att ge ännu mer stämning!
 
Slutet! Och då kom äntligen favoriterna på rad! "Born i the USA", "Born to run", "Dancing in the dark"... Oj, oj, oj så bra!
 
Och här tog han upp en av sina stora fans ur publiken för en dans! Hon hade tältat sedan i tisdags för att få en bra ståplats och skulle se konserten även ikväll! Att hon var lycklig förstår man ju! Vilken grej!
 
Slutligen rev han arenan med "Twist and shout" och allsången och låten höll aldrig på att ta slut! Och hela tiden såg han ut att ha så otroligt roligt själv! Det här var verkligen en av mina allra bästa kvällar och jag är så nöjd över att vi fick den här upplevelsen! Och en sak är säker: Han är The Boss!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna öhman

Åh, jag får gåshud bara av att läsa om det! Vad häftigt :)

2012-07-28 @ 18:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0