76 mil senare...

Jaha, då är vi äntligen framme i Sundsvall! Cirkeln är sluten och vi har avverkat 76 mil på 9 timmar med paus och trafikstockningar! Känns bra! Vi skulle nog ha kunnat köra ända hem - men trötta resenärer är heller inga bra chaufförer... Därför sover vi här och hinner in på IKEA imorrn innan vi åker vidare hem!


Mycket vindkraft på vägen! Jag tycker faktiskt att de är ganska snygga inslag i landskapsbilden!


Första sega biten... Det gäller att inte stressa upp sig när det bildas köer. Det har varit rätt mycket trafik idag så man får andas djupt! Haha! Fast jag har varit ganska lugn! Joooo, det är säkert!


Stopp för en" braklunch" (haha!) och byta av chaufför i Örebro! Maken ser skeptisk ut men han fick den dipsås han ville ha! Eller så var han mer skeptisk över en del andra" gäster"...:


Den här fulingen hade nog inte sagt nej till några pommes... Men han fick vara utan!


Sedan valde vi att vika av mot Uppsala när vi nådde Västerås. Trodde att det skulle vara bättre väg. Och det var det kanske men då hamnade vi efter denna jättetransport... Mycket trafik och svårt att köra om gjorde att det tog ett tag att komma förbi...


Men till slut så! Nu är vi äntligen framme i Sundsvall och eftersom uppkopplingen verkar vara på sitt bästa humör så skickar jag en liten hälsning innan vi går för att äta middag! Ha en bra kväll alla! Imorrn är vi hemma igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0