Stockholm!

Vaknade faktiskt alldeles innan väckaren ringde! Ja, ja, det kanske berodde på att katten viftade med svansen mitt i ansiktet på mig... men ändå! Känner mig mycket piggare och det kan bero på att vi skulle iväg till Hufvudstaden på myshelg! :)


Eller bus-helg! Haha! Kallt som fanken var det att vänta på bussen trots att det inte var många grader i morse! Men man är ju lite orutinerad på bussåkning. Länge sedan man frös på busshållplatsen!


Men vi kom oss iväg! Lite försenade, men vi träffade mycket bekanta och jag pratade så mycket att jag glömde att jag skulle sova på vägen... Shit happens!

Flygvärdinnan glömde förresten stanna för att fråga om vi ville ha kaffe också, så jag var inte ensam! Passade på att dokumentera deras framfart i planet:


Nej! Det där är Mies tumme! Eller så fick jag fingret när jag tog fram kameran...


Här är hon i alla fall: En av kvinnorna som har jordens mest överreklamerade yrke! Tänk att man alltid drömde om att få bli flygvärdinna och nu ser man bara stressade servitriser... Och eftersom vi hade turen att åka på samma plan som Mie och Pär så delade vi taxi in till stan:


Partyhelg!!! Vi ska ses på söndag igen och innan dess har vi lite olika planer - men det kan bli en kaffe på stan imorrn? På söndag ska vi också träffa min gamla teaterkollega Jonas och min tanke gick till honom när vi låg efter den här taxin:


Hur många gånger tror ni att vi har skrivit ordet "teater"? Och hur många gånger har man tvingats rätta sig själv efter att ha skrivit "tetaern"? På reklamskylten på den här bilen stod det "treater"! Vi är i gott sällskap! :)


Checkade in på Royal Viking och bor på åttonde våningen. Hyfsad utsikt och man ser över till "Waterfront" där konserten ska vara. Utanför hotellet går också bussen till IKEA och det var dagens första mål. Det är ju några saker som vi båda vill hinna göra och man kan väl säga att maken vill fika semla och jag vill äta god mat. På det stora varuhuset kunde vi kombinera båda...


Dagens lunch! Haha! Och semla! Totalt: 90:- - för båda! Det är faktiskt hur billigt som helst! Idag smakade det också väldigt bra men det berodde nog på att vi var så uthungrade.


Vi gjorde en ganska snabb runda eftersom vi bara var ute efter några av nyheterna som ibland inte dyker upp i Haparanda och ibland hinner ta slut innan vi hinner dit! Här är några av lamporna! Om vi shoppade?


Joooo! Det följde med en påse tillbaka! Bra förresten med gratisbussar men det blåste tamejfanken ännu kallare på busshållplatserna här nere! Huga! De verkar lite senare än oss i planeringen. För det första har kylan kommit hit ner först nu och för det andra så verkar juldekorationerna också precis ha kommit upp:


Eller inte tagits ned? Maken fick vara med på ett hörn också! Han är ju en lysande stjärna i sig själv! (Och nej, det kommer ingen vits om färgade bollar i grenen... )

Nej, nu slappar vi lite och äter lite innan "Spamelot" på Oscarsteatern! Synes!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0