Borta bra...

...men nog är det skönt att öppna dörren till det egna hemmet och mötas av två kelsjuka katter! Helgen har varit fantastiskt bra men det är alltid skönt att komma hem! Vi hann dock ut en sväng på stan på förmiddagen eftersom det var ett par viktiga saker kvar att ordna. Vädret var helt underbart i Stockholm idag!


Vackra spegelbilder i fasaderna! Om vi hittade något på stan?


Jooodå! Två påsar faktiskt! Men ett par saker har vi skickat till Luleå och Göteborg. Det är ju alla hjärtans dag imorrn!


En macka och Cappuchino på Espresso House fick bli dagens lunch!


Stort Tack till maken för trevligt och tålmodigt sällskap under helgen! Det här gör vi snart om igen! Tack också till Mie och Pär, Jonas och Ulla-Karin som jag även pratade ihjäl under taxiresan ut till Arlanda... Tack och förlåt! Och nu är det väl slutshoppat för ett tag antar jag?


Bara flygplanet kvar! Men som tur var sov jag hela vägen hem!!!


Fin solnedgång innan landningen. Kvinnlig pilot för ovanlighetens skull. Därför gick det också så mjukt och fiiint! :) Och vi hann inte mer än hem förrän det ringde på dörren och där står Håkan från Brobergs fisk med den första leveransen:


Har nu fyllt upp frysen med Lammytterfilé och styckfryst Rödtunga och Torskrygg! Så fantastiskt gott det här ska bli! Ser fram emot kommade beställningar redan nu men framför allt kommande middagar! :)

Nu blir det träning för min del och det kan verkligen behövas efter den här goooooda helgen! Tjolahopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0