Besviken men förhoppningsfull!

Jag blir så besviken när jag måste ställa in saker för att jag är så förbaskat förkyld! Sist missade jag en underbar målerikväll och nu missar jag att få prova på "Indoor Walking" som jag hade planerat in i afton... Men det gååår bara inte att tänka sig träning när man känner sig så här. Blä!

Hur som helst så går det åt rätt håll och det är väl i alla fall bra! Jag känner mig ändå förhoppningsfull inför en ledig helg i storstan tillsammans med maken! Ska bli otroligt roligt! Vi ska shoppa (förvånade?), åka ut på IKEA, se föreställning, äta, äta och äta igen, se konsert, slappa och bara ha det riktigt, riktigt braaaa! Söndagkväll blir det samling för middag med lite andra kompisar och utflyttade skelleftebor som alla ska se Sting! Kul!

Då ansluter också Åsa som just nu tillbringar kursdagar i det glada Hudik där hon lär sig mer om sockerberoende och biokemiska obalanser i hjärnan. Det ni! Ser framtiden an med tillförsikt men räknar med att vi kanske kommer att äta lite mindre snask och desserter framöver. Hur nu det ska gå? Men man vill ju vara solidarisk och att avstå från socker kan inte vara helt fel!

Till IKEA ska vi åka bara för att köpa de sol- och vinddrivna lamporna som jag bloggade om tidigare. Döm om min förvåning när jag kollade läget på varuhuset i Kungens Kurva och fick se lampan - men bara i den här färgen:

Nääääääeeeee... Men nu har jag chattat med Kundservice och det ska också finnas ett antal vita på lager. Hoppas på tur! :)

Skulle egentligen velat åka ut på Möbelmässan också men man ska inte planera in för många saker. Man vill ju koppla av också! Ingmar Inredning är nog på mässan för de lägger ut roliga bilder hela tiden på Facebook. Den här fåtöljen var ganska udda:


Varför inte timra en egen? Men det kanske slutar som för "Emmas" gubbe som timrade sig en keps! Den hade perfekt passform tills det började regna... "Han schwall fast!" Haha!

Nåja, nu är väskan packad (bra med en sjukdag!), kaffet kokat (nej, jag ska inte ta det med mig!) och tröttheten börjar smyga sig på. Det är bra eftersom jag tänkte avgå till sängen lite tidigare. Kaffe är kanske ingen bra kombination med sömn men inget jag brukar påverkas av. Och i så fall får jag väl ta det! Vissa laster är bara så svåra att avstå! Men hjälp! Jag kanske har blivit beroende! Aaaaahhhhhhhhggg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0