Helg!

Ja, nu när andra börjar oroa sig för jobbveckan så tar jag helg! Ännu en speldag är avklarad och det var precis lika roligt som vanligt!!! Inte slutsålt ikväll, men bra stämning i alla fall! Det verkar som om många valde hockeyn - vilket i slutänden nog visade sig vara ett mindre lyckat val... Fick rapporter men det gick åt skogen. Tog dock hand om några besvikna herrar som åkt direkt från ladan ner till Nordanå - lovade att de skulle bli uppmuntrade och jag tror att vi lyckades! Hos oss är det ju vinst varje gång! (Säger jag självsäkert men det verkar som om publiken faktiskt får utdelning - att döma av alla skratt och applåder.)
 
Vi fick fint främmande redan när vi skulle sjunga upp! Här testar vår ljustekniker Annas dotter Freja en av våra badringar! Hon hämtade den direkt på scenen och tittade lugnande på mig när jag funderade vad hon skulle göra och svarade: "Jag kan det här!" Haha! Så söt unge! Hon ville också titta på lamporna när de var igång. Tacka för det! Hon ska ju bli "lamperska"!

Peter fick korgen... Nej, vi skulle rikta om några lampor och han var den ende utan svindel... Jo, man hissar upp den här ända under taket. Ni fattar!

Alma var också med och gjorde ett och annat danssteg med matte! Då får man också gooodis...


Ganska solklart vem som "förde"... Men hon hängde med bra!

Nåja, kvällen är slut och jag är hur trött som helst! Det är ändå en ordentlig urladdning! Nu ska jag bara sova! Lääääänge! Tusen Tack ännu en gång till alla fantastiska och glada människor som kommer för att se oss! Ni är helt makalöst glada och trevliga! Nu är det bara två helger kvar... Kommer nog att kännas en aning vemodigt när det blir jul. Mens Night 2 är en synnerligen kär vän! Sov gott alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0