Fix å mys!

Mycket småfix idag. Lite biljetter, lite mail med material, lite ekonomi och annat som dök upp ur minnet. Före premiär är man så på tårna och har full koll och nu när allt funkar är jag betydligt mer avslappnad -  inte alltid är bra för kom-i-håget...

Idag minns jag i alla fall att det var dags att hämta My på förskolan för en övernattning hos oss! Pappan i Borgafjäll på jobb och mamman i Stockholm - tur att moster bor nära! Sedan är det ju väldigt mysigt att få rå om henne! Det var nära att det inte skulle ha blivit något eftersom vädret ställde till det på Arlanda - men Malin kom sig med ikväll och sonen flög från Luleå imorse. Lite tur kanske mellan varven. Såg just en man i Stockholm beklaga sig på TV över att politikerna inte gör något åt snön... Hur skulle de kunna dra barnvagnen hem från dagis... Vad ska man säga? Ett sånt här snöfall är nog svårt att förespå även för politiker. Eller kanske särskilt för dem...
 
Nåväl, det blev hämtning och direkt hem för att laga lite mat! Jo, hon fick välja mellan barn-TV och matlagning och då blir det alltid köket! Idag hade hon beställt korv och stuvade makaroner och vi snitsade till korvarna med en form som jag nog använt för snittar.

Små korv-fiskar! Jag skivade och hon tryckte ut fiskar!

Lite galet kanske hon tyckte att det var - men kul!

Ja, det blir ju lite nytt. Idén kommer från maken som gjorde många roliga korvar när barnen var små! Men hur smakade det då?

Tummen upp! Nu åt hon så många korvbitar medans vi lagade att det var makaronerna som blev populärast! Stuvade... Hur länge sedan var det jag lagade det? Det är ju gott!


Sedan hann vi leka med de enda gossedjur som ligger framme: Råttan Råttis (som blev ratad av Skrållan) och Kossan Doris. Men tillsammans med en antik handväska med inbyggt läppstift och puderdosa så blev det ändå nytt och roligt!

Och så såg vi lite TV och myste i soffan, lekte lite till, gjorde oss i ordning och hamnade till slut i storsängen för mera lek och läsning. Och till slut så...


Sov gott finaste My! Ska bli härligt att vakna tillsammans imorrn!
 
Avslutar med en annons för de allra finaste Japanska Knivarna som ni kan beställa på webben eller se och testa på Food i Skellefteå under december! Vilket fantastisk kvalitet! Vill ni ha en vassare tillvaro i köket så köp!


Och cred för idé, foto, komposition, annonslayout e t c går naturligtvis till alla berörda. Mest cred dock till den suveräne kocken Pär Johansson för idé, import och försäljning! Smart val!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0