Kalas och träning!

Lite mer jobb under eftermiddagen och betalning av räkningar och fakturor som förfaller medan jag är borta. Kan vara bra att ha "rent bord" innan man åker. Efter en snabb middag åkte vi också på ett hastigt men roligt kalas för världens finaste My som fyllt 3 år!!! Vi kunde inte vara där i torsdags så nu var det äntligen dags att överlämna presenterna och alla kramar!


Dockvagnen blev en klockren gåva! Hon greppade den på en gång från bilen!


Sedan var det uppvisning av alla nya saker som hon fått! Spisen, sparkcykeln, muminhuset, ekorren mm. Hon saknar inte prylar nu!


Men vad var det då som var roligast? Var det dockvagnen? Pojkdockan som hade "snoppa"? Klänningen? Nja... inte riktigt!


Det roligaste åkte in i det här paketet när klänningen var urtagen!


Den batteridrivna hamstern! Vad den heter? "Hamster" såklart!


Den är lite vild men lyckades köra in flera gånger!


My Bergvall 3 år! En stor tjej som vi älskar!!! Tack för supergott fika, trevligt sällskap, pussar och kramar! Sedan drog vi hem eftersom jag hade ännu ett pass "Indoor Walking" inbokat! Det är bra att boka - annars skulle det inte bli av...

Nu är jag lite mörbultad men jag tror att det var bättre att röra på sig efter dagens baksmälla! Öm i nacke och rygg men förmodligen inte mer än så. Nu får träningsvärken ta vid så får vi se vad som känns värst imorrn! Ser fram emot tidig avresa och en heldag i Piteå med Åsa! Kul!
#1 - - Maria:

Så Söööt MY är, en riktig My(s)propp. Förstår att hon är er kär..<3

#2 - - Monica:

Tack för dina fina kommentarer Maria! Ja, hon är en så superfin tjej! :) <3