Glaaaad Påsk!

Önskar er alla en glad och riktigt härlig påsk var ni än är! En helg med ledighet och mycket mat och dryck! Ja, nån' måste ju äta och dricka allt som folk handlat idag! Jag har passerat två systembolag och där ringlade köerna lååååånga. Jag har handlat mat och där var jag verkligen inte ensam! Det är som om man tror att man ska svälta ihjäl när det blir långhelg... Och ändå är ICA hela tiden öppet till 22.00. Varje dag!

Nåja, mat är gott och gott ska vi ha! Idag blir det inte bara mat eftersom dagens första besök bar mycket frukt! Eller godis...


Jag blev överraskad av finaste Mie som hade med sig ett jättepåskägg!!!


Ja, ni ser ju själva! Och det var inte bara ägget i plåt som var fint:


Innehållet var klart över förväntan! Tack söta Mie! Jag blev verkligen glad! Här ska snaskas hela påsken!


När jag kom hem från matshoppingen så hade vi besök av fina farmor och farfar! Jag hade ju tänkt hinna bjuda dem på lunch men hade inte räknat med att det skulle vara så mycket folk på affären... Kul var det i alla fall att ses!


Härligt att surra en stund! Vi ses säkert fler gånger i helgen. En tur till Önnesmark lär det bli någon av dagarna. Idag skulle jag egentligen ha följt Malin och My till pappa och mamma men så blev My magsjuk... Tråkigt! Hon skickade i alla fall en bild där hon önskade Glad Påsk! Den var nog tagen när hon var lite piggare:


Söööötunge! Glad Påsk på dig också och krya på dig gumman! En annan "påskkärring" såg jag igår på Facebook där någon hade lagt ut roliga bilder som togs för ca 30 år sedan när jag var med i en modellgrupp:


Monica modell yngre... Herregud så oskuldsfull jag både var och såg ut! Ja, man blev riktigt nostalgisk! Aina Meijer höll i fönen och är nog den som också letat fram bilderna. Kul! :)

Men nu tillbaka till dagen. Det är ju april hela den här månaden och min planerade eftermiddagspromenad gick om intet eftersom jag legat steget efter hela dagen. Det kändes heller inte lika roligt att gå ut när vädret också ändrade karaktär:
 

Sol/vind/sommar-lamporna är upphängda och i bakgrunden snöar det... Men vi hade ju planer för helgen och ett mål var att avnjuta första middagen i uterummet!


Dukat och klart! Tur att vi kan elda i kaminen för det var sannerligen inte jättevarmt...


Men vi skrämde igång gasolgrillen som nästan står mitt i en snödriva! Haha!


Det blev hur gott som helst och väldigt mysigt i alla fall! Elden sprakade och maten smakade! Ingen lång sittning men ändå... Trevligt!


Nu har vi gjort i ordning påskgodis till alla kärringar som vi hoppas ska komma på besök! Ännu en gång: Glad Påsk och ha en härlig kväll! Här blir det hockey! Och godis! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0