Pressdag!

Det känns som om jag har åkt vägen till Luleå rätt ofta nu! Och när jag tänker efter har jag nog varit där fyra gånger på ett par veckor! Det är i alla fall superbra väg och idag gick det extra lätt! Jag hade nämligen förmånen att få stanna till i Piteå och avnjuta kaffe och goda svampsmörgåsar hemma hos Åsa innan vi drog vidare - och då slapp jag också köra sista biten!


Lite suddig bild men en "skarping" vid ratten i nybilen! Jodå, Åsa har också bytt. Vi gillar att köra tryggt och säkert!


Till det här Mediahuset skulle vi! Först en TV-inspelning för 24 Norrbotten som sänds på torsdag och sedan en intervju i NK!


Här sitter Åsa tillsammans med journalisten Johanna Höfvenmark som skulle prata med oss. Det var lite svårt att få med Åsa på bild eftersom hon spanade hela tiden...


Inte ens när programledaren Olov Stenlund dök upp reagerade hon! Men det är klart. Han är ju redan gift... Men till slut fick hon hugg!


Nej, kanske inte hugg... Här traskar vi dock iväg med fotografen Roland S som skulle ta lite bilder till artikeln. Den kommer också att publiceras på torsdag! Vi larvade oss lite på parkeringen och får väl hoppas att det blir bra!

Vi har i alla fall bara träffat jättetrevliga människor och det fortsatte vi med även när vi drog vidare på stan!  Första stoppet gjorde vi hos Åsas kompisar, frisörerna Sebastian och Miò, där hon skulle boka tid!


Varma och roliga killar i sin egen salong där inredningen är högst personlig! Kolla in "Babsan-hunden" ovanpå skåpet! Lattjo!


Rosentapeterna var verkligen rosiga och kompletterades med fjädrar och plymer! Det fanns mycket att vila ögonen på i väntrummet!


Vi hann också med lite shopping och ett långt besök på "Mosaik" resulterade i ett par påsar! Åsa var värst... haha!

Vi har haft en kanonbra dag och alla vi träffat har också skrattat gott vilket gör att vi får känna oss nöjda! Vi får nog fortsätta som komiker! :)

Kommentarer
Postat av: Karin

Jajamensan, ni kommer garanterat att fortsätta som komiker näranog till döddagar. Jag är minsann inte ensam om det påståendet!! Fortsätt som ni börjat ni två!

2011-09-13 @ 19:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0