Mest jobb...

Jobbardag vid datorn! Har suttit med olika original och annonser idag. Har bl a gjort biljetter till vår premiär i Piteå och annons som ska gå i Aftonbladet 10/9!


Syns man på en halvsida i en av kvällstidningarna måste det ju betyda att man finns på riktigt! Haha! Eller så betyder det bara att man sålt sin själ till "skvallerpressen"... Nåja, Emma och Belinda är då inte så noga! De gillar ju skvaller!

Det gäller hur som helst att synas på flera ställen! Samtidigt som "Mens Night" ska turnera så ska ju Julshowen komma igång. Jag och Åsa funderar starkt på att släppa biljetterna samtidigt som teatern släpper sina den 9 september men tänker samtidigt att det är bra att vänta en vecka... hmm... Alla dessa angenäma beslut!

Och medan jag funderar vidare på dessa och försöker skriva ihop en "programförklaring" för julföreställningen tar jag en promenad runt tomten och hittar fyra nya Karljohansvampar! Så nu får maken finna sig i att bli "förgiftad" även idag! Det blir någon typ av svampanrättning till middag. Det har jag i alla fall bestämt! Och kyckling... eller? Måste nog klura ett par minuter även på detta! :)

I'll be back!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0