Home!

Roligt att åka bort, roligt att komma hem! Så är det alltid för mig! :) Och det är ju tur! Annars måste jag väl flytta... haha! Ja, vi pratade om pensionen under vägen och att behålla huset kommer väl att bli ett problem nu när de stackars pensionspengar man har nästan försvinner... Blä! Men det är ju några år kvar så vi hoppas på bättre tider!

Hur som helst var vi igång tidigt för att dra iväg till IKEA. Vi hade inget speciellt på önskelistan men man måste ju göra ett besök när man är så nära.


Ganska öööödsligt på parkeringen! Sköööönt! Vi hann gå en vända, äta deras frukost för tio riksdaler och shoppa saker som vi inte visste att vi behövde...


Det blev några påsar i alla fall och lite prylar från Fyndhörnan! På vägen hem beställde vi kaffe hos sonen i Luleå!


Adam hade just kommit tillbaka från sin resa till Japan och hade mycket roligt att berätta! Nu har vi verkligen skämt bort oss med att träffa Oskar ofta och det är jätteroligt! Jag vet inte om han tycker detsamma... haha! Men nästa helg ska vi ta med oss farfars och göra ytterligare ett besök så det är bara att stå ut! Vi har pratat om att åka dit med dem för att de ska få se hur han har det och nu är det fjärde året han pluggar däruppe... Vissa saker tar lite tid men nu ska det bli av!

Skönt att vara hemma igen och ikväll blir det nog mest TV och lite läsning! Måndag imorrn och då blir det jobb och så börjar träningen om... Ser fram emot den och träningsvärken med skräckblandad förtjusning... Tjolahopp!


Kommentarer
Postat av: Ola T

Bra att ni snackar om pensionen i tid. Inte alls knäppt. Själv hann jag inte ens tänka på den förrän jag satt där. I och för ”bara” med avtalspension, men ändå...

2011-09-04 @ 19:16:21
URL: http://olatheander.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0